Çerkezköy Bakış-Kapaklı Bülent Ecevit Parkı'nda düzenlenen şenlik programına yoğun katılım yaşandı.


BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER YAPILDI


Şenlikte, çocuklar birbirinden farklı atölyelerde el becerileri ile çeşitli etkinlikler yaptı. Çerçeve boyama, bıyık yapma, bileklik ve anahtarlık yapma atölyelerinde vakit geçiren çocuklar burada eğlenceli dakikalar geçirdi. Şenliğin en heyecanlı etkinliklerinden olan Survivor parkurunda babalar ve çocukları parkuru birinci tamamlamak için kıyasıya mücadele ederken ortaya renkli görüntüler çıktı. Gün boyu devam eden etkinliklerde çeşitli yarışmalar, futbol maçı, penaltı atışı yapma, halka atma ve hedef vurma etkinlikleri yoğun ilgi gördü.


TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM


Şenlik alanında bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü tebrik etti. Başkan Çetin yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Babalar Günü şenliğine katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün babalar için özel bir gün, onları bu özel günlerinde mutlu edebilmek, çocukları ile eğlenerek vakit geçirmeleri için geniş çaplı bir etkinlik yaptık.

Kapaklımızda kültürel bir değişim yaşanıyor bizlerde yerel yöneticiler olarak bu değişime destek vermeye, Kapaklımızı her yönüyle değiştirmek ve geliştirmek için çalışıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim