Çerkezköy Bakış - Emeğin kenti olan ve fabrikalardan dolayı yoğun göç alan Çerkezköy ve il genelindeki hastanelere yeni hekim atamaları yapılıyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından 105. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Tekirdağ’a 7 pratisyen, 14 uzman olmak üzere toplam 21 doktor kadrosu tahsis etti.

Atamalar kapsamında Çerkezköy Devlet Hastanesine 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı, , 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, 1 İç Hastalıkları (Dahiliye), 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı ile 1 Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları uzmanı ataması yapıldı.

“DOKTORLARIMIZIN ATAMALARI 29 HAZİRAN’DA YAPILACAK”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımız tarafından 105. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Tekirdağ’a 7 pratisyen doktor, 14 uzman doktor olmak üzere toplam 21 doktor kadrosu tahsis edilmiştir. Doktorlarımızın atamaları 29 Haziran 2022 Çarşamba tarihinde yapılacak ve görevlerine başlayacaklardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanımız Sayın. Fahrettin Koca'ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlimize ve İlçelerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Editör: TE Bilisim