Karaağaçspor karşısında aldığı galibiyetle 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi garantileyen Çerkezköy Doğanspor 13.hafta karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma
saat 14.00’da başlayacak.

Çerkezköy Bakış -
2.Amatör Küme D Grubu’nda yarın 3 maç oynanacak.

DOĞANSPOR KAPAKLI SAHASI’NDA OYNAYACAK


Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerden Çerkezköy Doğanspor Veliköy Sahası’nda oynanacak karşılaşmada Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’da başlayacak karşılaşmayı Sadrettin Sayın yönetecek. Görkem Alemdar ile Serhat Kansoy ise yardımcı hakem olarak görev yapacak.

DOĞANSPOR 25 PUANDA


Çerkezköy Doğanspor haftaya 25 puanla 2.sırada girdi. 10 maçta 8 galibiyet alan Çerkezköy Doğanspor 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 44 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde 10 gol gördü. Çerkezköy Doğanspor, ligin ilk hafta maçında Güngörmezspor ile karşılaştı. Etkili bir mücadele sergileyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 9-1 üstünlükle ayrılarak lige üç puanla başladı. Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta mücadelesinde Büyükyoncalıspor’u ağırladı. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmadan Çerkezköy Doğanspor 2-1 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

ETKİLİ MÜCADELE SERGİLEDİ


Çerkezköy Doğanspor 3.hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor ile karşılaştı. Maç Çerkezköy Doğanspor’un 6-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy Doğanspor bir sonraki haftayı maç yapmadan bay tamamladı. Beşinci hafta karşılaşmasında Karaağaçspor ile karşı karşıya gelen Çerkezköy Doğanspor mutlak 3 puan parolası ile mücadele verdi. 90 dakikalık mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.



ÜST ÜSTE GALİBİYETLER ALDI


Çerkezköy Doğanspor, 6.hafta maçında Kapaklı Kartalspor ile karşılaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor etkili bir oyun sergiledi. İlk dakikadan son dakikaya kadar oyun kontrolünü elinde tutan Çerkezköy Doğanspor sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı. Çerkezköy
Doğanspor ilk devrenin son hafta maçında Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşılaştı. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor kontrolü elinde bırakmadı. Etkili oyununu sahaya yansıtmayı başaran Çerkezköy Doğanspor sahadan 4-0 üstünlükle ayrıldı.

İLK DEVRE 4 GALİBİYET ALDI


Çerkezköy Doğanspor ilk devre çıktığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 23 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde ise 4 gol gördü. Çerkezköy Doğanspor ikinci devrenin ilk hafta maçında Güngörmezspor’u ağırladı.
Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor etkili bir mücadele sergiledi. İlk dakikadan son dakikaya kadar oyun kontrolünü eline alan Çerkezköy Doğanspor 10-0’lık skorla galibiyet hanesine bir galibiyet daha ekledi.

YONCALI’YI MAĞLUP ETTİ


Çerkezköy Doğanspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor deplasmanına çıktı. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında öne geçse de Büyükyoncalıspor karşılık vererek skora denge getirdi. Müsabakada kalan dakikalar da büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Çerkezköy Doğanspor son bölümlerde bulduğu golle karşılaşmada 2-1 öne geçti. Müsabakada başka gol olmayınca Çerkezköy Doğanspor sahadan 2-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

HAFTAYA MORALLİ GİRDİ


Büyükyoncalıspor’u deplasmanda mağlup ederek zirve yolunda önemli bir engeli aşan Çerkezköy Doğanspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmadan Çerkezköy Doğanspor 6-3’lük üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Çerkezköy Doğanspor haftaya 22 puanla ikinci sırada girdi. Ligin 11.haftasını maç yapmadan bay geçen Çerkezköy Doğanspor geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada Karaağaçspor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk devresini 2-1 önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürerek 3 puanı hanesine yazdırdı.



YONCALI’DA HEDEF ÜÇ PUAN


Haftanın bir diğer karşılaşmasında Büyükyoncalıspor ile Büyükyoncalıspor karşı karşıya gelecek. Saray Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Büyükyoncalıspor haftaya 30 puanla ilk sırada girdi. 11 maçta 10 galibiyet elde eden Büyükyoncalıspor 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 41 gol atan Büyükyoncalıspor kalesinde ise 6 gol gördü. Ligde henüz puanı bulunmayan Güngörmezspor 10 maçta 10 mağlubiyet alırken attığı 10 gole karşılık kalesinde 63 gol gördü.

KARAAĞAÇ GENÇLİK İLE SAMSUNLULAR KARŞILAŞACAK


Kapaklı Sahası’nda oynanacak karşılaşmada Karaağaç Gençlikspor ile Samsunlular Yaşar Doğuspor karşı karşıya gelecek. Maç saat 14.00’da başlayacak. Karaağaç Gençlikspor 10 maçta 2 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 18 gol atan Karaağaç Gençlikspor kalesinde ise 26 gol gördü. Karaağaç Gençlikspor 7 puanla 6.sırada yer alıyor. Samsunlular Yaşar Doğuspor 9 puanla haftaya 5.sırada girdi. 10 maçta 3 galibiyet elde eden Samsunlular Yaşar Doğuspor 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 14 gol atan Samsunlular Yaşar Doğuspor kalesinde ise 32 gol gördü. Karaağaçspor ligin 13.haftasını maç yapmadan bay geçecek
Editör: TE Bilisim