Çerkezköy Bakış-Şenlik Ligi’ni kendi kategorisinde Çerkezgücü Spor Kulübü birinci, Fevzipaşa Spor Kulübü ise ikinciolarak tamamladı. İki kulüpte kendi gruplarını başarıyla tamamlaması, yönetimi, antrenörleri ve aileleri mutlu etti.


“SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİZ”


İki kulüp, yaptıkları ortak yazılı açıklama ile, velilere kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2021-2022 Sezonu Şenlik Ligi’nde Fevzipaşa Spor Kulübümüz ve Çerkezgücü Spor Kulübümüz için her zaman her fırsatta en zor süreçte bizlere güvenip desteklerini esirgemeyen velilerimizin ve emek sarf eden tüm teknik kadromuzu ve de yönetimlerimizi en önemlisi olan geleceğimize umutla, inançla, azimle, hırsla, sabırla gece gündüz usanmadan antrenman ve maçlarda özverili disiplinli ve karakterli birer futbolcu kimliği yansıtan tüm sporcularımıza sonsuz teşekkürler ederiz. Bizler inandığımız doğru da hep birlikte karar verip, değerli velilerimiz ile bu güzel anları yaşadığımız için çok ama çok gururluyuz. Maddi ve manevi olarak destek olan herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliriz. İlk antrenman, ilk maç ve son antrenman ve son maç ile ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun göstergesi olan çocuklarımız mutluluğu ve iki kulübümüz ile birlikte yaşadıkları şampiyonlukları en güzel kanıt ve örneğidir. Rabbim tüm sporcularımızın yarınlarını hep birlikte başarılarla daim etsin inşallah. Ola ki bir hatamız ve kusurumuz olmuş ise velilerimizden ve sporcularımızdan özür dileriz. Daha kararlı sabırlı ve çok çalışarak daha büyük başarıları birlikte başaracağımıza inancımız sonsuzdur.


KULÜP YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER


Öte yandan kulüplerin sporcuları, antrenörleri, yönetimi ve kulübe gönül verenler ise akşam yemeğinde bir araya geldi. Fevzipaşa Spor Kulübü Başkanı Sefer İkizoğlu, burada yaptığı konuşmada, “2 kulüp var bu kulüplerden de futbol okulu olarak yetenekli gördüğümüz çocuklarımızı havuza alıp bunları kaliteli gruplarda birleştiriyoruz. Bu sene yaptık ve ödülünü aldık. Bunu devamlı yapacağız. Amacımız Çerkezköy’deki 2012 ve üstü doğumlulardan başlayıp 8-9 grup kuracağız. Bu birleşimden oluşan kaliteli ve yetenek oyuncularımızı bir grup adı altında topluyoruz. 4 grup Çerkezköy’e yapıyorsak 4 grup Fevzipaşa’ya yaparak bu kalitede oyuncu gruplarını müsabakalara götürüyoruz. Bunların sonucunda başarılı olacağımıza inanıyoruz.” dedi.

“HEDEFİMİZ TÜRK FUTBOLUNA İYİ OYUNCULAR KAZANDIRMAK”


 İkizoğlu, “Hedefimiz Türk futboluna iyi oyuncular kazandırmak. Bunu yaparken başarılı olmak gerekiyor. Hazırlık maçlarına gidiyoruz, orada oyuncularımızı sergiliyoruz ve kendilerini göstermiş oluyorlar. Amacımız, hazırlık maçları yaparak çocuklarımızı ön plana çıkarıp Çerkezköy’ün de oyuncu futbolcu çıkartabilecek kapasiteye gelmesini sağlamak. Bunu yaparken de burada kendi içimizdeki kulüplerle yarışıyoruz. Çok yol kat ettik. 2-3 ay oldu bu süreçte iki şampiyonluk geldi. Amaç çocuğa hizmet. Velilerimizden destek görüyoruz. Bunun yanı sıra yerel bürokratlarımızdan da görmek istiyoruz bizim için çok önemli. “dedi.

Editör: TE Bilisim