Çerkezköy Bakış-Gazi Osman Paşa Mahallesi Akbank Sokakta bulunan 1 Nolu Noterin üst katında hizmet verecek olan My Baby Spa Merkezi’nin açılışına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin, İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, ÇTSO Başkan Adayı Ömer Karadeniz ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, “Büyüyen Çerkezköy’ümüze her gün yeni iş yerleri açılması gururlandırıyor. Hatice Galak arkadaşımıza yeni açtığı iş yeri hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da hayırlı olsun dileklerini iletti.


“KADINLAR HER ALANDA OLMALI”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin “Geçmişten beri tanıdığım kadim dostum, can kardeşim, kız kardeşime hayırlı uğurlu olsun. Kadın girişimlerin çoğalmasını istiyoruz. Kadınlar her alanda olmalı, her alanda kendini göstermeli hayırlı olsun “dedi.

İYİ Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal ise, “Kadın elinin değdiği her sektör başarılıdır.  Hatice kardeşime yeni açmış olduğu iş yerinde başarılar diliyorum. Rabbim bol kazançlar versin, hayırlı olsun “dedi.

Bebek SPA Merkezlerinin Avrupa’da oldukça popüler olduğunu belirten My Baby Spa Merkezi sahibi Hatic Galak, bebeklerin fiziksel, bilimsel, sosyal ve duygusal gelişimine etkili olduğunu ve 0–2 yaş arası tüm bebeklere hizmet verdiklerini söyledi.

“ÇERKEZKÖY İLE BULUŞTURDUĞUM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM”

Galak “Daha önce kuzenimle birlikte böyle bir iş yerinde çalıştım. Benim de uzun zamandan beri hayalini kurduğum işletmeyi bugün Çerkezköy ile buluşturduğum için çok heyecanlıyım. SPA bebeklerde gelişim ve büyüme ağrılarını hafifletiyor. Keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Bebeğin havuzda 5 dakika suya alışma süreci var. Ardından 25 dakika Hidro Terapi (Suda dans) eğitimi aldırıyoruz. 15 dakika masaj yaptıktan sonra ise salıncakta sallıyoruz. Ailelerimizle birlikte burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Şuan çok yoğun bir talep var, seans yetiştiremiyoruz. Haftanın 7 günü açığız sabah 9 dan gece 11 e kadar açığız. Merkezi Çerkezköy’deki ilk iş yerim bebeklerimize faydalı olacağını düşündüğüm için kıymetli annelerimizi, bebeklerimize merkezimizi bekliyoruz “ dedi.

Editör: TE Bilisim