Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi Ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

“RAHMET VE SAYGI İLE ANIYORUM”

Çetintaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birliğini ve bütünlüğünü hedef alan, 15 Temmuz 2016 yılında yapılmak istenen hain darbe girişiminde şehit olan tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmet ve saygı ile anıyorum. Milletimizin diriliş destanı 15 Temmuz, içinde birçok acı barındırdığı kadar, bir o kadarda kahramanlık hikâyeleri ile dolu bir gün olarak tarihte kendine yer edinmiş ve bu aziz milletin gerektiğinde, milli mücadele ruhu ile vatanına kast edenlere karşı dik duruşunun sembollerinden biri olmuştur. 15 Temmuz, FETÖ terör örgütünün hain ve kanlı yüzünü tüm çıplaklığı ile görülmesi ve devlet içindeki paralel yapının milletin desteği ile temizlenmesi adına da bir milat olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milleti adına verdiği mücadelede, ona destek olmak için meydanları dolduran ve tanklara göğüs geren aziz milletimiz gerçek demokrasinin ne olduğunu dünyaya göstermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda büyüyen ve emperyalist güçleri ziyadesi ile rahatsız eden yeni Türkiye’yi geçmişte olduğu gibi yeniden sekteye uğratmak isteyenlerin, bu hain kalkışmanın baş aktörlerinden olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ancak şunu da iyi biliyoruz ki bu aziz millet, bu hain oyunlara kanmayacak kadar feraset ve cesaret sahibidir. 15 Temmuz vesilesi ile bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Allah bir daha yaşatmasın diyorum.

Çerkezköylü hemşehrilerimizi 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarımıza davet ediyorum. Dün olduğu gibi bugünde hainlere birlik ve beraberliğimizin gücünü meydanlarda göstereceğiz.”

Editör: TE Bilisim