Bir dizi ziyaret ve açılış gerçekleştirmek üzere Tekirdağ’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti. Ardından Çerkezköy’e gelen Bakan Derya Yanık, burada AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Çerkezköy’deki programlarının ardından Kapaklı’ya gelen Bakan Derya Yanık, Kapaklı Belediyesini ziyaret etti.

KAPAKLI İLETİŞİM MERKEZİ’Nİ GEZDİ

Bakan Yanık’ı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve başkan yardımcıları karşıladı. İlk olarak Kapaklı İletişim Merkezi’ni gezen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a Başkan Çetin, Çözüm İçin Kim Var” sloganıyla 7/24 hizmet veren Kapaklı İletişim Merkezi hakkında bilgi aktardı.

BAŞKAN ÇETİN PROJELERİ TANITTI, DESTEK İSTEDİ

Ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı makamında ağırladı. Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, aile kurumuna ve kadınlara yönelik düzenlenen faaliyetler ve sosyal hizmetler hakkında Bakan Yanık’a sunum yaptı. Kapaklı’da ilk olacak Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi projesini Bakan Derya Yanık’a tanıtan Başkan Çetin, Kadın Sığınma Evi, Aile Yaşam Merkezi, Yaşlı Bakım Merkezi’ni Kapaklı’ya kazandırmak için destek istedi. Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Çetin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a tablo hediye etti.

Ziyarette Bakan Yanık’a, Vali Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, il ve ilçe protokolü eşlik etti.

Editör: TE Bilisim