Yünsa Yönetim Kurulu üyeleri ve şirket çalışanları 49’uncu kuruluş yıl dönümü kutlaması vesilesiyle, Yünsa Çerkezköy Fabrikası’nda bir araya geldi. Etkinlikte, Yünsa’da 10,15,20 ve 25 yıldır çalışmakta olan yaklaşık 300 kişiye kıdem ödülleri takdim edildi. 

Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmada, şirketin başarılarını değerlendirirken gelecek planları ve yatırımları hakkında da bilgiler verdi. Sürmegöz, “Hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Heyecanla başladığımız 2022 yılının ilk yarısını başarılı bir performansla kapattık ve şirketimizin büyük potansiyelini göstermeye başladık. Aslında yıldızımız daha yeni parlıyor. Şirketimizin potansiyeli çok daha yüksek ve gidecek hala çok yolumuz var” dedi. 

Etkinlikte 25 yılı aşkın süredir Yünsa’da görev alan çalışanlara ödüllerini takdim eden Sürmegöz, “Aramızda çok uzun süredir çalışan, Yünsa’nın 49 yıllık geçmişinin büyük bölümüne şahitlik etmiş olan arkadaşlarımız var. Bu, benim ve şirketimiz için gerçekten çok kıymetli.  Bu bağlılığın ve birlikteliğin gelecekte de devam etmesi en büyük dileğimdir. 49 yıllık bu başarı yolculuğunda bizlerle olan ve bu başarıya katkı sağlayan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, daha nice başarılı yılları hep birlikte kutlamayı diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilisim