Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Osmanlı Camisinin bahçe duvarlarının yıkılarak Yeni Cumhuriyet Meydanına dahil edileceğini ve çevresine gölgelikler yapılacağını açıkladı. Akay, ayrıca meydanın 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine kadar hazır olacağını müjdeledi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla Çerkezköy Bakış Gazetesini ziyaret etti. Akay, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Akif Aldoğan ve gazete çalışanlarının bayramını kutladı.

“ÇELENK SUNMA PROGRAMINI BURADA YAPABİLECEĞİZ”

Akay, ziyarette ilçe gündemine ilişkin açıklamalara da bulundu. Atatürk ve Öztrak Caddesindeki çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirten Akay, “Hem Büyükşehir ve TESKİ, hem de Çerkezköy Belediyesi ekipleri iki cadde de yoğun bir çalışma içinde. Vatandaşlarımıza güzel bir haber vereyim. Daha önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine hazır etmeyi planladığımız yeni meydanımızı 30 Ağustos Zafer Bayramına kadar hazır edeceğiz. Çelenk sunma programını burada yapabileceğiz. Meydandan, Altıyol Kavşağına kadar her şey bitmiş olacak.” dedi.

MEYDANA DAHİL OLACAK

Akay, Osmanlı Camisinin de meydana dahil olacağını belirterek, “Camimizin bahçe duvarları yıkılarak meydana dahil olacak. Ayrıca direkler de dikildi. Bu bölgeye gölgelikler de yapacağız. Çerkezköy için var gücümüzle çalışıyoruz. Her şey daha güzel ve yaşanabilir bir Çerkezköy için” dedi.

Editör: TE Bilisim