Son dönemlerde modern mobilya ve modern dekorasyon alanında büyük değişimler ortaya çıktı. Genel anlamda modernliğin ele alındığı ve buna doğru orantıda üretilen mobilya modellerinde şıklık ve kalite aranıyor diyebiliriz. İşte tam bu noktada Belusso Mobilya, mobilyacılık alanındaki bilgi, birikim ve deneyimleri ile Ramazan Macit tarafından İstanbul merkezli bir mobilya firması olarak karşımıza çıkıyor.

Mobilya Sektörüne Yön Veren Firma Belusso Mobilya

Modern Mobilya Anlayışı 

Modern Mobilya anlayışın şık ve aynı zamanda da kaliteli bir biçimde sizlere ulaşmasını sağlayarak ev ve diğer tüm yaşam alanlarınızda konforlu bir hayat sürmenizi sağlamak adına kurulan Belusso Mobilya, verdiği iç mimarlık hizmeti ile de son zamanların en büyük sıkıntısı olan mobilya seçimi ve dekorasyon oluşturmayı da sizin için çok daha basit bir hale getirmektedir. 

Alanında uzman mimarları ve satış ekibi ile her zaman yüzde yüz müşteri memnuniyetini sağlamak adına çalışma hayatına devam eden Belusso, Ramazan Macit’in sektördeki bilgi ve deneyiminde de büyük ilham alarak kaliteli bir mobilya firması olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. İsli Meşe kaplamalı Tv Ünitesi modelleri ile öne çıkan Belusso Mobilya Modoko 3. Cadde No:223’te hizmet vermektedir.

Mobilya Sektörüne Yön Veren Firma Belusso Mobilya

İstanbul Modoko Merkezli Bir Dekorasyon Firması

Yemek odasından yatak odasına, koltuk takımından berjer modellerine kadar her şeyi bir arada bulabileceğiniz Belusso Mobilya firması, İstanbul Ümraniye’de bulunan Türkiye’nin en büyük mobilya çarşılarından biri olan Modoko Mobilyacılar Sitesi’nde yer alıyor. İstanbul mobilya firması olarak yola çıkmış olan Belusso Mobilya, şu an hazırlamış olduğu dekorasyon örnekleri ve satış sonra hizmetleri ile hem yurt içinde hem de yurt dışında hemen hemen her ülke ve şehre hizmeti vermektedir. Genellikle bakıldığı zaman İtalyan tarz mobilya ve daha çok Avrupai mobilya tarzlarını benimseyen Belusso, almış olduğu bu tarz örneklerini Türk mobilyası ve Türk kültürü ile birleştirerek ev dekorasyonlarında farklı bir tarza gitmeyi de başarmış ve müşterilerini her zaman memnun etmiştir.

Mobilya Sektörüne Yön Veren Firma Belusso Mobilya

Tamamlamış olduğu mobilya modelleri ve dekorasyon örnekleri ile ergonomi ve kalitenin bir arada olabileceğini belirten Belusso Mobilya, Ramazan Macit ve ekibi ile Türk mobilyasını ve Türk dekorasyonunu özellikle yurt dışında iyi bir şekilde temsil etmeye devam edecektir. İç mimarlık hizmeti almak ve mobilya modellerini daha yakından inceleyerek bilgi sahibi olmak istiyorsanız Modoko Belusso Mobilya mağazasına gidebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim