Saygın, 2023 seçimlerinin Cumhuriyetimizin, rejimimizin devamının oylaması olacak. Tek adam rejiminden tekrar parlamenter sisteme, demokratik sisteme dönmenin oylamasının yapılacağını ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Partimizin tüm birimlerinde Türkiye genelinde başlatılan sandık güvenliği eğitimlerimiz devam ediyor. Biz de eğitimlere Cumartesi günü Süleymanpaşa ilçemizle başlayacağız. Daha sonra eğitimler tüm ilçelerimizde gerçekleşecek.

Partimiz, sandık görevlilerini seçimlere bir iki ay kala değil, şimdiden belirlemiştir. Bütün ilçelerimizde sandıklarda görev alacak bütün arkadaşlarımız belirlendi. Öbek sorumlularımız sokaklarda dolaşmak suretiyle hem vatandaşın hatırını soruyorlar, ilçe başkanı ve kadın kollarıyla birlikte ev ziyaretleri yapmak suretiyle ve bizim ne yapmak istediğimizle alakalı broşürlemizi takdim ediyorlar.  Yine saha çalışmalarında esnaf gezilerimiz, köy gezilerimiz kobilere ziyaretlerimiz biryandan da bunlara devam ediyoruz. Bu kadar faaliyet yapma amacımız bizim halk egemenliğine dayanan laik, sosyal bir hukuk devletimiz vardı. Bunu maalesef tek adam rejimine, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denilen ucube bir sisteme dönüştürdüler. Amacımız ve hedefimiz tekrardan bu rejimi eski haline, eski rayına oturtmak. Demokrasinin bütün olanaklarını tekrardan halkımıza sunmak için bu gayretlerimizi arttırmış durumdayız.

“MEMLEKETİMİZİN BEKASININ OYLAMASI OLACAK” 

“Her geçen gün an be an CHP’nin anket sonuçları 5-6 puan artış gösteriyor. Mayıs ayı ile haziran ayı arasında 6 puanlık bir yükselişe geçtik. Çok iyi durumdayız ve çok daha iyi duruma geleceğiz. Biz yükselişe geçerken onlar da aşağı çekiliyorlar. Şu anda ikinci parti olmuş durumdalar. Burada artık önümüzdeki dönem bir seçim oylaması değil bu memleketimizin bekasının oylaması olacak. Yani cumhuriyetimizin, rejimimizin devamının oylaması olacak” dedi.

“CHP KONUŞUYOR AMA ÇÖZÜM ODAKLI BİR ŞEY YAPMIYOR DİYENLERE BU KİTAPÇIK KAPAK OLSUN”

Tüm illerin sorunlarını bir kitapçıkta topladığını ifade eden Saygın “81 ilde biz her türlü meslek grubuna girdik çıktık. İlçelerimizde, vekillerimizde bir buçuk sene önce bu çalışmalarımızı yaptık. Esnaflarımız ziyaret edildi, tarım kesimindeki çiftçilerimiz hayvancılıkla uğraşan insanlarımız bunlar hep ziyaret edildi. Meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına, hastanelerimize ziyaretler yapıldı. Bunların bütün sorunları il il tarafımızdan tespit edildi milletvekillerimiz vasıtasıyla da rapor halinde genel merkezimize ulaştırıldı. Sonrasında genel merkezimiz bunları cem etti. Her şeyin bir çözümü var CHP konuşuyor ama çözüm odaklı bir şey yapmıyor, sorunları çözemiyor diyenlere hem parti programımız hem de bu kitapçık kapak olsun.

Çerkezköy’ün şanslı bir ilçe olduğunu belirten Saygın, Çerkezköy’ün iyi bir belediye başkanına sahip olduğunu söyledi. Saygın, “Bizim belediyelerimizin diğer belediyelerden bir farkı var belediyelerimiz olarak reklama önem vermiyoruz. İşin ehli insanlar işin başında. Çileli işler oldu meydan çalışmaları, altyapı çalışmaları bunlar kolay işler değil. Devlet desteği kısıtlı. Bütün ilçelerimizde asbest borularımız değiştirildi.  Barajlardan ve kuyulardan çekilen su arasında maliyet farkı var. Bu yüzden suyumuz pahalı. Çerkezköy’ümüzde 30 Ağustosu daha güçlü şekilde kutlayacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim