2.Amatör Küme ekiplerinden Çerkezköy Doğanspor 13.hafta karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 3-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız geçti.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Doğanspor ligin 13.haftasını puansız tamamladı.

HAFTAYA MORALLİ GİRDİ


Ligin 12.haftasında Karaağaçspor deplasmanında elde ettiği galibiyetle 1.Amatör Küme’ye yükselmeyi garantileyen Çerkezköy Doğanspor ligin 13.hafta karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşmayı Sadrettin Sayın yönetirken yardımcılıklarını Görkem Alemdar ile Serhat Kansoy yaptı. Çerkezköy Doğanspor haftaya 25 puanla ikinci sırada girdi. 8 maçta 1 galibiyet elde eden Çerkezköy Doğanspor 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 44 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde ise 10 gol görmüştü.

RAHAT BİR MÜCADELE VERDİ


Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında rahat bir mücadele verdi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköy Doğanspor gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. İlk devrenin son bölümlerine golsüz eşitlikle girildi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz sona erdi.



MAĞLUBİYETLE TAMAMLADI


Maçın ikinci devresinde rakibi karşısında mağlup duruma düşen Çerkezköy Doğanspor skora denge getirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Maçın son bölümlerine doğru kalesinde bir gol bulan Çerkezköy Doğanspor oyun disiplininden koptu. Son bölümlere 2-0 mağlup giren Çerkezköy Doğanspor üçüncü golü de kalesinde gördü. Çerkezköy Doğanspor sahadan 3-0 mağlup ayrılarak haftayı mağlubiyetle kapattı.

SON MAÇINA ÇIKACAK


Çerkezköy Doğanspor bu sonuçla haftayı puansız tamamlandı. Ligde ikinci yenilgisini alan Çerkezköy Doğanspor 25 puanda kaldı. Çerkezköy Doğanspor önümüzdeki hafta Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilisim