2.Amatör Küme D Grubu’nda haftaya 25 puanla ikinci sırada giren Çerkezköy Doğanspor sezonun son hafta karşılaşmasında Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Çerkezköy Bakış -
2.Amatör Küme D Grubu’nda sezon yarın tamamlanacak.

DOĞANSPOR VELİKÖY’DE OYNAYACAK


Haftaya 33 puanla ilk sırada giren Büyükyoncalıspor’un maç yapmadan bay geçeceği haftada Samsunlular Yaşar Doğuspor ile Çerkezköy Doğanspor karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Caner Kardaş’ın yöneteceği karşılaşmada İsmail Zengin ile Ömer Davut yardımcı hakem olarak görev yapacak.

DOĞANSPOR İKİNCİ DEVREYE MORALLİ BAŞLADI


Çerkezköy Doğanspor sezonun ikinci devresine Güngörmezspor galibiyeti ile başladı. Güngörmezspor karşısında 10-0’lık galibiyet elde eden Çerkezköy Doğanspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor deplasmanına çıktı. Saray Sahası’nda oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan Çerkezköy Doğanspor 2-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Çerkezköy Doğanspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor mutlak galibiyet parolası ile mücadele verdi. Adeta gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor 6-3’lük üstünlükle ayrılarak çıkışını sürdürdü.



DOĞANSPOR İKİNCİ SIRADA


2.Amatör Küme D Grubu’nda 11.haftayı maç yapmadan bay geçen Çerkezköy Doğanspor 12.hafta karşılaşmasında Karaağaçspor ile karşı karşıya geldi.Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada etkili bir mücadele sergileyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 3-2’slik üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız kapattı. Çerkezköy Doğanspor bu sonuçla ligin tamamlanması 2 hafta kala 1.Amatör Küme’ye yükselmeyi garantiledi. Çerkezköy Doğanspor geçtiğiniz hafta oynanan karşılaşmada ise Kapaklı Kartalspor ile karşılaştı. İlk devresi golsüz sona eren karşılaşmanı ikinci devresinde kalesinde 3 gol gören Çerkezköy Doğanspor sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Çerkezköy Doğanspor haftaya 25 puanla ikinci sırada girdi.

SAMSUNLULAR YENİLGİYLE BAŞLADI


Samsunlular Yaşar Doğuspor ikinci yarının ilk hafta karşılaşmasında Karaağaçspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Samsunlular Yaşar Doğunspor sahadan 6-0 mağlup ayrılarak ikinci devreye mağlubiyetle girdi. Samsunlular Yaşar Doğuspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. Samsunlular Yaşar Doğuspor sahadan 1-0 üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

HAFTAYA MORALLİ GİRDİ


Ligin 10.haftasını maç yapmadan bay geçen Samsunlular Yaşar Doğuspor 11.hafta karşılaşmasında Güngörmezspor ile karşı karşıya geldi. Saray Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşmada Samsunlular Yaşar Doğuspor etkili bir oyun sergiledi. Maçın her iki devresinde de etkili olan Samsunlular Yaşar Doğuspor sahadan 7-2’lik üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Samsunlular Yaşar Doğuspor 12.hafta maçında ligi güçlü ekiplerinden Büyükyoncalıspor ile karşılaştı. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi veremeyen Samsunlular Yaşar Doğuspor sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.

SAMSUNLULAR 12 PUANDA


Samsunlular Yaşar Doğuspor geçtiğimiz haftayı Karaağaç Gençlikspor karşısında hükmen galibiyetle tamamladı. Samsunlular Yaşar Doğuspor 11 maçta 4 galibiyet elde ederken 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 17 gol atan Samsunlular Yaşar Doğuspor kalesinde ise 32 gol gördü. Samsunlular Yaşar Doğuspor 12 puanla haftaya 5.sırada girdi. 
Editör: TE Bilisim