2.Amatör Küme Grubu’nda haftaya 3.sırada giren Karaağaçspor son hafta maçında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak.

Çerkezköy Bakış -
Karaağaçspor ligin son hafta maçında Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANACAK


Kapaklı Sahası’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak. Süleyman Ekinci’nin yöneteceği karşılaşmada Oğuz Filiz ile Hasan Can Tekşen yardımcı hakem olarak görev yapacak.

KAPAKLI KARTAL İSTEDİĞİ SONUÇLARI ALAMADI


Kapaklı Kartalspor ikinci devrenin ilk haftasını maç yapmadan bay geçti. 9.hafta maçında Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya gelen Kapaklı Kartalspor sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılarak haftayı puansız geçti. Kapaklı Kartalspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Güngörmezspor ile karşılaştı. Kapaklı Kartalspor müsabakada etkili bir oyun sergiledi. Her iki devrede de etkili olan Kapaklı Kartalspor sahadan 3-0 üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız kapattı.



HAFTAYA MORALLİ GİRDİ


Ligin 11.haftasında Büyükyoncalıspor deplasmanına çıkan Kapaklı Kartalspor istediği mücadeleyi sergileyemedi. Sahadan 6-0 mağlup ayrılan Kapaklı Kartalspor haftayı puansız geçti. Kapaklı Kartalspor 12.hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmadan Kapaklı Kartalspor 2-1 üstünlükle ayrıldı. Kapaklı Kartalspor geçtiğimiz haftayı ise Çerkezköy Doğanspor karşısında 3-0 galip kapattı. Kapaklı Kartalspor haftaya 18 puanla 4.sırada girdi.

SAMSUNLULAR’I FARKLI GEÇTİ


Karaağaçspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun mücadele sergileyen Karaağaçspor sahadan 6-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Karaağaçspor bir sonraki hafta karşılaşmasında Güngörmezspor deplasmanına çıktı. Maç Karaağaçspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karaağaçspor 10.hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan Büyükyoncalıspor 1-0 üstünlükle ayrıldı.

KARAAĞAÇSPOR 3.SIRADA


Karaağaçspor 11.hafta karşılaşmasında Karaağaç Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Karaağaçspor sahadan 2-0 üstünlükle ayrılarak haftayı 3 puanla tamamladı. 12.hafta maçında Çerkezköy Doğanspor ile karşı karşıya gelen Karaağaçspor sahadan 3-2 mağlup ayrılarak haftayı yenilgiyle kapattı. Karaağaçspor geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay geçti. Karaağaçspor haftaya 20 puanla 3.sırada girdi. 11 maçta 6 galibiyet elde eden Karaağaçspor 2 karşılaşmadan beraberlik 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 24 gol atan Karaağaçspor kalesinde ise 9 gol gördü.
Editör: TE Bilisim