Tekirdağ Barosu tarafından Çerkezköy Adliyesi'nde, Adli Yardım Temsilciliği açıldı. Açılışta konuşan Tekirdağ Baro Başkanı Huriye Altay Erol Çerkezköy'ün ihtiyacı olan bir temsilciliği Çerkezköy'e kazandırdıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağ Barosu tarafından Çerkezköy Adliyesi'nde, Adli Yardım Temsilciliği açıldı.

“SİZİ İÇİN NEYSE BİZİM İÇİNDE O”


Dün saat 11.00'da Çerkezköy Adliyesi zemin katında yapılan açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı "Fiziki yönden yeni olan Çerkezköy Adliyemize böyle bir temsilciliğin kazandırılmasından dolayı mutluyuz. Sizler için eksik olan bizler için de eksiktir" ifadelerini kullandı.

“HAYIRLI OLSUN”


Tekirdağ Baro Başkanı Huriye Altay Erol da Çerkezköy'ün ihtiyacı olan bir temsilciliği Çerkezköy'e kazandırdıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Çerkezköy'ün büyümesi ile birlikte böyle bir temsilciliğe ihtiyaç arttı. Bu temsilcilikte barolar vatandaşlara adli yardım sağlanacak. Durumu olmayan vatandaşlara avukatlık hizmeti sağlanacak. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.



AVUKAT TAYİN EDİLECEK


Tekirdağ Barosu Çerkezköy Temsilcisi Tuncay Akyıl da Adli Yardım Temsilciliği hakkında bilgilendirmede bulunurken "Temsilciliğimiz hafta içi 08.30-17.00 arasından vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Burada maddi imkanı olmayan kişilerin avukata erişim sorunları çözülecek, bu alandaki eksiklikler giderilecek. Maddi imkanı olmayanların başvuruları görüşülecek ve uygun şartlara sahip olanlara avukat tayini gerçekleştirilecek" dedi.

KOKTEYL DÜZENLENDİ


Açılış töreninin ardından Çerkezköy Adliyesi Barosunda ufak bir kokteyl düzenlendi.
Editör: TE Bilisim