Çerkezköy'de öğleden sonra etkili olan sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Yaklaşık bir saat etkisini sürdüren yağış sonucu birçok ev ve iş yerini sular altında kalırken bazı cadde ve sokaklar trafiğe kapandı.  Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde ise Fatih Bulvarı’na adeta gölete dönüşürken birçok fabrika su baskınlarına karşı çeşitli önlem aldı.

Çerkezköy Bakış -
  Öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış sonucu Çerkezköy’de yine bilinen görüntüler ortaya çıktı.

AYNI GÖRÜNTÜLER


Şiddetli yağış sonucu pek çok iş yeri, ev ve okul sular altında kalırken, İmar Sitesi ise yine gölete döndü. Taşkın şikayetleri üzerine harekete geçen belediye yetkilileri, gelen talepleri sıraya koyarak vatandaşlara yardımcı olmaya çalışırken yetkililerin yetersiz kaldığı noktalarda vatandaşlar su tahliye etti.



ARAÇLAR SUYA GÖMÜLDÜ


Yağış sonrasında pek çok araç da sulara gömüldü. Su baskınının etkili olduğu yerlerden biri de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Kahraman Sokak ile Cefa Sokak kesişimi oldu. Aynı şekilde Emlak Konutları’nda da birçok ev sular altında kaldı. Yağış sonrasında mahsur kalan vatandaşlar
kepçeler vasıtasıyla kurtarıldı.



FATİH BULVARI TRAFİĞE KAPATILDI


Yağış Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde de etkili oldu. Şiddetli yağış sonucu bazı noktalarda su birikintileri oluşurken Fatih Bulvarı trafiğe kapandı. Fabrikalar muhtemel su baskınlarına karşı fabrika girişlerinde setler oluşturdu.











Editör: TE Bilisim