Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Teknik Hizmetler Birim Amirliği tarafından Çerkezköy Belediyesi’nin arızalanan ve atıl durumda kalan araç ve gereçleri yenilenip modernize edilerek yeniden Çerkezköy Belediyesi araç filosuna dahil ediliyor.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi bünyesindeki atıl durumda kalan araçlar modernize ediliyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR


Son 15 ayda yoğun bir mesai harcayarak atıl duruma çıkan 2 adet Doğan marka binek aracı, bir adet Dodge marka kamyonu, 1 adet Fatih (Küçük) marka kamyonu, 2 adet M-23 minibüsü, 1 Hitachi marka kepçeyi, 1 adet JCB marka kepçeyi, 2 adet traktörü, 1 Hitachi marka greyderi, 1 adet Fatih (Büyük) marka kamyonu ve 1 adet Bomag marka silindiri baştan aşağı yenileyerek, Çerkezköy Belediyesi’nin araç filosunu modernize eden Teknik Hizmetler Birim Amirliği, son olarak da 1993 model 140 Caterpıllar marka greyderi modernize ediyor.



YÜRÜYEN AKSAMI KALMAMIŞTI


Yaklaşık 1 ay önce Çerkezköy Belediyesi’ne ait 1993 model Caterpıllar 140 marka greyderi Teknik Hizmetler Birim Amiri Ahmet Aygün, “1993 model greyder Teknik Hizmetler Birim Amirliğine geldiğinde motor, şanzıman, defransiyel, fren aksamı kısacası aracın yürüyen aksamı bitmiş durumdaydı. Hemen Teknik Hizmetler Amirliği olarak greyderi bakıma aldık. Aracın tüm yürüyen aksamını baştan aşağı yeniledik. Birkaç gün içerisinde kaporta, elektrik aksamı üzerinde yapacağımız yenileme ve bakım çalışmasının ardından 1993 model greyderimiz yeniden arazide çalışmaya hazır durumda olacak” açıklamasını yaptı.

İŞTE YENİDEN  MODERNİZE EDİLEN ARAÇLAR


Şuana kadar biri Veliköy Belediyesi’nden Çerkezköy Belediyesi’ne devir olan 2 adet Doğan marka binek aracı, 1 adet Kızılpınar Belediyesi’nden önce Çerkezköy Belediyesi’ne daha sonra TESKİ’ye geçen Dodge marka kamyonu, 1 adet Çerkezköy Belediyesi’ne ait Fatih (Küçük) marka kamyonu, biri Kızılpınar biri ise Veliköy Belediyesi’ne ait traktörü, 1 adet Çerkezköy Belediyesi’ne ait JCB kepçeyi, bir adet Kızılpınar Belediyesi’ne ait Hitachi marka kepçeyi, biri Kızılpınar Belediyesi biri Çerkezköy Belediyesi’ne ait 23 kişilik 2 adet minibüsü, 1 adet Fatih marka büyük kamyon ve Veliköy Belediyesi’nden Çerkezköy Belediyesi’ne geçen bir adet Bomag marka silindiri yenileyip, modernize edilerek kullanıma sunduklarını belirten Teknik Hizmetler Birim Amiri Ahmet Aygün, “Eğer bu araçlara müdahale edilmeseydi atıl durumda kalacak ve çürüyeceklerdi. Teknik Hizmetler Birim Amirliği olarak bu araçları deyim yerindeyse baştan aşağı yenileyerek ve bakımlarını yaparak tekrardan Belediyemiz araç filosuna kattık” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilisim