Çerkezköy Belediyesi tarafından yaz tatilinde 7-14 yaş arası çocuklar için açılacak olan Yaz Spor Okulu’nun kayıtları 15 Haziran tarihine uzatıldı. Özellikle Yüzme ve Futbol Kursu için yoğun bir talebin olduğu Yaz Spor Okulu’nda Yüzme Kursu’na müracaat eden öğrenciler ayrıca bir branş daha seçme hakkına sahip olabilecek.

Çerkezköy Bakış
- Çerkezköy Belediyesi tarafından yaz tatilinde çocukların ve gençlerin spora yönelmelerini ve yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla açılan Yaz Spor Okulu’nun kayıtları 15 Haziran tarihine uzatıldı.
HALK MASASI BAŞVURULARI ALMAYA DEVAM EDİYOR
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Yüzme, Masa Tenisi, Folklör, Step-Aerobik ve İngilizce kursları olmak üzere toplam 9 kurstan oluşan Yaz Spor Okulu’nun müracaatları Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’nda 15 Haziran tarihine kadar alınmaya devam edilecek.
YÜZME KURSUNU SEÇENE BİR BRANŞ HAKKI DAHA
Her öğrencinin sadece bir branş seçme hakkının olduğu Yaz Spor Okulu’nda sadece Yüzme Kursu’nu seçen öğrenciler ayrıca bir branş daha seçebilme hakkına sahip olacaklar. Yüzme Kursu’nun eğitimleri alanında uzman eğitimciler tarafından nezih, güvenilir, temiz bir ortamda verilecek.
ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI SAĞLANACAK
Yaz Spor Okulu’nda kurs süresi boyunca Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz servis imkanı sağlanacak. Ayrıca Yüzme Kursu’nun eğitimleri Özel Gülerçin Koleji Kapalı Yüzme Havuzu ile Çerkezköy Pasha Otel Yüzme Havuzu’nda verilecek.
Editör: TE Bilisim