AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, MHP eski Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’yu ziyaret etti. Doğan yaptığı konuşmada “Çerkezköy’ün duayen siyasetçilerinden Mustafa ağabeyimi ziyaret etmek istedim. Kendisi başka parti üyesi fakat manevi olarak desteğini almak adına bugün kendisini ziyarette bulunuyorum.” dedi.

Çerkezköy Bakış - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu’yu dün saat 15.30’da çalışma ofisinde ziyaret etti.
ZİYARETTE BULUNDU
Ayşe Doğan ziyarette yaptığı konuşmada, “Çerkezköy’ün duayen siyasetçilerinden Mustafa ağabeyimi ziyaret etmek istedim. Kendisi başka parti üyesi fakat manevi olarak desteğini almak adına bugün kendisini ziyarette bulunuyorum.” dedi.
“ÇERKEZKÖY’E BAKMADILAR”
Ziyaretten dolayı Ayşe Doğan’a teşekkür eden MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu konuşmasına geçmiş dönem Milletvekili adaylarını eleştirerek devam etti. Ordu, eski dönem vekillerin Çerkezköy’e bakmadıklarını ve kulak ardı ettiklerini savunarak “Özlem Yemişçi ile T.Ziyaeddin Akbulut Çerkezköy’ün hakkını yemiştir. En büyük hak yeme ise Kapaklı’nın Çerkezköy’den ayrılması olmuştur. Geçmişten bu zaman Saray-Kapaklı yolu, Ergene havzası sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Ankara’da aktif şekilde Çerkezköy’ün menfaatine bir şey yapmadılar.” dedi.
“MANEVİ OLARAK DESTEKÇİNİM”
Ordu, kendisinin MHP üyesi olduğunun altını çizerek,  “Çerkezköy’ün menfaatine Ankara’da çalışacaksanız, Çerkezköy’ün sorunlarını çözüme kavuşturacaksınız, manevi olarak tabi ki destekçi olurum. Bu bölgede yaşıyoruz ve birilerinin artık Çerkezköy’e sahip çıkması gerekiyor. Sanayinin yoğun olduğu ve kanser hastalarının sürekli arttığı bir yerde yaşıyoruz. Bununla alakalı bir tane onkoloji hastanesi için çalışma olmadı.” şeklinde konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Çerkezköy için mecliste elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, “Meclise gidersek dile getirdiğiniz tüm sorunların peşinde olacağım. Bugün yapımı bitme aşamasına gelen Yeni Devlet Hastanesi, aynı şekilde de Çorlu’da da yapımı devam eden bir devlet hastanemiz var. Bizlerin de istekleri ile bir onkoloji hastanesi neden yapılmasın. Önce Çerkezköy’e sonra Tekirdağ’a ve ardından da Ülke menfaati için çalışmalarımızı
Sürdüreceğiz.” dedi.
“OY ÇALMA SÖZ KONUSU OLAMAZ”
Ziyarette basın mensuplarının Twitter fenomeni Fuat Avni’nin iddialarını da yanıtlayan Ayşe Doğan, “Ben öyle bir şey olacağına inanmıyorum. AK Parti’nin Tekirdağ’da oylarının artacağını fark edenlerin hazırladıkları bir oyun olarak nitelendiriyorum. Seçimde her sandıkta parti temsilcileri, sandık başkanları ve okul başkanları görevlendiriliyor. Öyle bir şey olduğuna inansam ben burada olmam.” dedi.
Editör: TE Bilisim