Kapaklı Belediyesi 8-12 yaş grubu çocuklarına yönelik yüzme kursu düzenleyecek. Kurs kayıtları 10-19 Haziran tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak.

Çerkezköy Bakış -
Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen 2015 yaz dönemi Yaz Okulu Yüzme Kursları kayıtları başladı.

KAYITLAR BAŞLADI


8-12 Yaş grup çocuklara düzenlenecek olan yüzme kursunda kayıtlar 10-19 Haziran tarihleri arasında Kapaklı Belediyesi 9.kattaki Spor İşleri Müdürlüğüne yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ''Kapaklımızda hangi sosyal kesimden gelirse gelsin, hangi ekonomik düzeyden gelirse gelsin yüzme bilmeyen çocuklarımıza yüzme kursu düzenliyoruz. Yüzme kursumuzda profesyonel yüzme eğitmenleri eşliğinde verilecek olan kurslar için vatandaşlarımız Belediye Hizmet Binasında 9.katta yer alan Spor İşleri Müdürlüğümüze çocuklarımız ile beraber şahsen başvurularını yapabilir'' dedi.

“KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR”


Yüzme kursuna katılan çocukların boş zamanlarını değerlendirdiklerini ifade eden Yüzme kursu öğretmenleri “Çocuklar kursa gelerek boş zamanlarını değerlendirdikleri gibi fiziksel olarak da kendilerini geliştiriyorlar. Ekip çalışmasıyla paylaşmayı, planlı ve programlı davranmayı öğreniyorlar. Yoğun geçen çalışmalardan sonra çocukların uyku ve beslenmeleri de düzene giriyor.” dediler.
Editör: TE Bilisim