Tekirdağ U-12 Ligi C grubunda Sitespor U-12 sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı-Beyazlı ekip Çerkezköy Doğanspor ile oynadığı maçtan 8-0 galip ayrılarak, üç puana uzanarak sezonu mutlu sonla kapattı.

Çerkezköy Bakış -
Sitespor U-12 takımı ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

DOĞANSPOR İLE KARŞILAŞTI

Önceki gün saat 17:00’da Kapaklı İlçe Stadyumunda Çerkezköy Doğanspor ile karşılaşan Sitespor U-12 futbol takımı mücadeleye eksiksiz olarak başladı.

ETKİLİ BAŞLADILAR


Mücadeleye etkili başlayan taraf ev sahibi Sitespor U-12 oldu. Rakip yarı sahada gelişen ataklarda özellikle kanatları kullanan ev sahibi ekip Çerkezköy Doğanspor savunmasını zorladı. Konuk ekip, Sitespor U-12’nin hücumlarına daha fazla direnemeyince henüz daha maçın 9’ncu dakikasında kalesinde golü görerek mücadelede 1-0 geriye düştü.



ÜST ÜSTE GOLLER GELDİ

Maçta 1-0 öne geçen Sitespor ekibi gole kadar devam ettirdiği etkili oyununu öne geçtiği golün ardından da sürdürdü. Mücadelenin 15’nci dakikasında orta alanda kaptığı topla hızlı atağa kalkan Kırmızı-Beyazlı ekip Tugay ile ikinci golü buldu ve maçta 2-0 öne geçti. İkinci golün hemen ardından yine orta alanda kazandığı topla atağa çıkan Sitespor U-12 bu sefer sağ kanata açtığı topla Çerkezköy Doğanspor U-12  kalesine yüklendi. Ceza alanına yerden yapılan ortada 3’ncü golü bulan Sitespor U-12 mücadelede 3-0 öne geçti.

İLK YARI 5-0


Üst üste bulduğu gollerle farkı gittikçe açan Sitespor U-12 yarının son çeyreğine de üstün bir oyun anlayışı ile girdi. Bu arada çok adamla rakip kaleye yüklenen Kırmızı-Beyazlı ekip yarı sahasında az adamla Doğanspor’a yakalandı. Yakaladığı fırsatlardan yararlanamayan Çerkezköy Doğanspor U-12 farkı azaltacak golleri bulamadı. Mücadelede dakikalar 33’ü gösterdiğin Sitespor U-12 bu sefer sol kanattan rakip kaleye yüklendi. Sol kanatta getirilen top ceza alanı ön çizgisinde bir kez daha Tugay’la buluştu. Tugay’ın etkili sol ayağından çıkan top Doğanspor kalesinin fileleriyle buluşunca Sitespor durumu 4-0 taşıdı. İlk yarının bitimine 5 dakika kala kırmızı-beyazlı ekip bir gol daha bularak devreyi 5-0’lık skorla kapatmasını bildi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI


İlk yarıyı 5-0 önde kapatan Sitespor U-12 ikinci yarı ise ilk yarıda olduğu gibi yine etkili başladı. Kalesinde ara ara tehlikeli pozisyonlar veren Sitespor, Doğanspor’un fırsatları geri çevirmesiyle aradaki farlı korudu. İkinci yarının 65. Dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Sitespor U-12 bir gol daha bulunca aradaki fark 6’ya yükseldi. (6-0)

8-0 SONA ERDİ


Mücadeleyi farklı şekilde önde götüren Sitespor U-12 maçın bitimine az süre kala üst üste bulduğu 2 golle farkı 8’e yükseltti. Rakibi karşısında pek fazla varlık gösteremeyen Çerkezköy Doğanspor U-12 sahadan 8-0 mağlup ayrıldı.

ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ


Ligin bitime bir hafta kala aldığı 8-0’lık farklı galibiyetle 3 puana uzanan Sitespor U-12 şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonu kısa bir açıklamada bulunan Sitespor U-12 Teknik Direktörü Soner Çelik, “Bugün şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Oyuncularımızla çok verimli bir dönem geçirdik .Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu.” İfadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim