Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları Yıldırım Beyazıt, Kızılpınar, Fatih ve İstasyon Mahalleleri’nin ardından Fevzipaşa Mahallesi’nde düzenlenen iftar ile devam etti.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısı ile düzenlediği mahalle iftarlarının beşincisi bu akşam Fevzipaşa Mahallesi’nde düzenlendi.

İLGİ YOĞUN OLDU


Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde düzenlenen sokak iftarına mahalle sakinleri büyük ilgi gösterirken, iftara Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyeleri, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Serkan-Müjgan Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ile vatandaşlar katıldı.



“BİR ARADA OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”


İftarda yemek dağıtımına yardım eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kuracağımız iftar sofraları ile halkamız ile birlikte olmaya devam ediyoruz. İlk mahalle iftarımızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde, ikincisini Kızılpınar Mahallemizde, üçüncüsünü Fatih Mahallemizde ve son olarak Pazartesi günü ise İstasyon Mahallemizde iki ayrı noktada düzenlemiştik. Bu akşam da Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftarımıza Fevzipaşa Mahallesi sakinlerimizin katılması, gönüllerin bir olması bizleri son derece mutlu etti” dedi.

PAZARTESİ GÜNÜ BAĞLIK MAHALLESİ’NDE KURULACAK


İftara katılan Fevzipaşa Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Pazartesi akşamı ise Bağlık Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarlarını açacaklarını belirterek, “6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Mahallesi Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri olmak üzere iki ayrı noktada, düzenleyeceğimiz iftar sofralarımıza tüm Çerkezköy halkı davetlidir” dedi.



İŞTE DİĞER MAHALLELERE KURULACAK İFTAR SOFRASI GÜNLERİ


Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kızılpınar Mahallesi, Fatih Mahallesi, İstasyon Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi’nde verilen iftarların ardından Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarları 6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri olmak üzere iki ayrı noktada, 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.

Editör: TE Bilisim