AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kollarının organize ettiği sahur etkinliği önceki gece yapıldı. Yapılan etkinliğe AK Parti teşkilatının tüm yönetim kurulu üyeleri katılırken, sahur programının ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Sahur programları geçmişten günümüze kadar AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının sürekli yaptığı bir etkinlikti.
Bu etkinliği rahmetli eski yönetim kurulu üyelerimizden Rahmi Lüle ağabeyimiz başlatmıştı. Bugünde gençlik kollarımız bu etkinliği devam ettirdi, hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları tüm parti kademelerini bir araya topladı.

GENİŞ KATILIM YAŞANDI

Önceki gece düzenlenen sahur programı AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatında gerçekleştirildi. Programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Rengin Güler, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve her kademede görev Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

RAHMETLE ANDI

Sahur programının ardından kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Sahur programları geçmişten günümüze kadar AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatının sürekli yaptığı bir etkinlikti. Bu etkinliği rahmetli eski yönetim kurulu üyelerimizden Rahmi Lüle ağabeyimiz başlatmıştı. Kendisine Allah’tan diliyorum. Bugün burada olmamıza vesile olan ve bu organizasyonu düzenleyen Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.



TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca ise bu tür organizasyonların devamının yapılmasını gerektiğini ifade etti. Karaca “Yaşadığımız bu zamanda yapılan etkinlikler ve iftar, sahur yemekleri daha mütevazi olmalı. Bunu artık yapabiliyoruz, bugünde İlçe Gençlik Kollarımız bunun bir örneğini sergiledi. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Son olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş söz aldı. Emre Güneş şunları söyledi: “Ramazanda programlarımızın yoğunluğuna daha çok dikkat ediyoruz. Birçok etkinlik gerçekleştirdik. Geçmişten günümüze geleneksel hale gelmiş sahur programımızı da es geçemezdik. Organizasyonu gerçekleştirmemizde emeği olan Yönetim Kurulu üyelerimize ve bizi yalnız bırakmayan tüm yönetici ağabeylerimize ve Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”
Editör: TE Bilisim