AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan ile Ömer Karadeniz partililerin karşısına çıktı. Listede yerini koyan Ayşe Doğan, 7 Haziran’da elde edilen sonuçların üzerine çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken milletvekili aday sıralamasına 5.sırada giren Ömer Karadeniz ise tek hedeflerinin AK Parti’yi yeniden iktidara taşımak olduğunu vurguladı.

Çerkezköy Bakış -
1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26.dönem milletvekili genel seçimleri için aday listeleri dün saat 17.00 itibariyle belli oldu.

PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİLER


7 Haziran’da yapılan 25.dönem milletvekili seçimlerine Tekirdağ’dan ikinci sırada girerek, milletvekili seçilen Ayşe Doğan yerini korurken, Ömer Karadeniz ise listeye 5.sırada girdi. Ayşe Doğan ile Ömer Karadeniz, dün saat 19.00’da AK Parti Kapaklı Teşkilatı’nda düzenlenen programla partililerin karşısına çıktı. Programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Gökhan Alphan, Nurten Pandir, Ceylan Yanar,
İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Erdal, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Dilaver Burak, Seyithan Caferoğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.

ÜÇEL: “HAYIRLI OLSUN”


Programda ilk konuşmayı AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Vekili Ercan Üçel yaptı. İlçe Başkanı Salih Bezgin’in bir cenaze nedeniyle il dışında bulunduğunu belirterek konuşmasına başlayan Ercan Üçel, milletvekili aday sıralamasının tüm partililere hayırlı olmasını diledi. Üçel, 1 Kasım Pazar günü kritik bir seçimin yapılacağını söyleyerek tüm partililerin ellerinden gelenin en iyisini yapacağına inandığını kaydetti.



KARADENİZ: “ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMADIK”


İlçe Başkan Vekili Ercan Üçel’in konuşmasını tamamlaması sonrasında AK Parti Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz bir konuşma yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Ömer Karadeniz,  tarihin bir tekerrürden ibaret olduğunu söyledi. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin 3 Kasım 2002 yılında tek başına iktidara geldiğini hatırlatan Karadeniz “Şimdi de 1 Kasım Pazar günü yeniden sandık başına gideceğiz. İnşallah yine bir Kasım ayında yeniden tek başına iktidara geleceğiz.” diye konuştu.

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”


7 Haziran seçimlerindeki sonuçları halkın bir ikazı olarak değerlendirdiklerini söyleyen Karadeniz sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz asla umutsuzluğa kapılmadık. Şimdiki sloganımız tek başına iş başına. Bunu gerçekleştireceğimize gönülden inanıyorum. Tek başına iktidar olmak içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sıralamayan bakmadan hedefimize doğru yürüyeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun diliyorum”



DOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ


Programda son olarak AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve aynı zamanda 2.Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan bir konuşma yaptı. Partililere teşekkür eden Ayşe Doğan “Yolumuz açık olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde sizlerle yine bir arada bulunuyoruz. Yeniden sizlerle bir arada yürüyecek olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Ülkenin son dönemlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Doğan “Osmanlı ruhu içerisinde hareket etmeliyiz. Birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız var.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim