Süper Amatör Lig 2015-2016 sezonu 13 takımla oynanacak. Çerkezköyspor’un katılmadığı ligde ilçemizi 1911 Çerkezköyspor
temsil edecek, Kapaklı’dan ise  Kapaklıspor ile Sitespor’un mücadele verecek.

Çerkezköy Bakış -
Süper Amatör Lig 2015-2016 sezon fikstürü çekildi.

13 EKİP KATILDI


Ligde Malkara Belediyespor, Saray Belediyespor, Çorlu Kültürspor, Kapaklıspor, Büyük Çınarlıspor, Aşağısevindiklispor, 1911 Çerkezköyspor, Muratlı Belediyespor, Ergene Belediyespor, Sitespor, Çorlu Gençlerbirliğispor, 1461 Karadenizspor ile Şarköyspor mücadele verecek.

SON SIRADA YER ALAN EKİP KÜME DÜŞECEK


Çerkezköyspor’un katılmadığı ligde ilçemizi 1911 Çerkezköyspor temsil edecek. Kapaklı’dan Kapaklıspor ile Sitespor’un mücadele vereceği ligde son sırada yer alan ekip küme düşecek. 26 hafta sürecek sezonda her haftayı bir ekip maç yapmadan bay geçecek.

1911 İLK HAFTA DEPLASMANA ÇIKACAK


Ligin ilk haftasında Muratlı Belediyespor-1911 Çerkezköyspor, Ergene Belediyespor-Aşağısevindiklispor, Sitespor-Büyük Çınarlıspor, Çorlu Gençlerbirliğispor-Kapaklıspor, 1461 Karadenizspor-Çorlu Kültürspor, Şarköyspor-Saray Belediyespor maçları oynanacak. Malkara Belediyespor ilk haftayı maç yapmadan bay geçecek.

1911’İN İLK DEVRE MAÇ FİKSTÜRÜ

İlk hafta deplasmana çıkacak olan 1911 Çerkezköyspor ikinci hafta karşılaşmasında Ergene Belediyespor’u ağırlayacak. Üçüncü hafta maçında Sitespor’a konuk olacak 1911 Çerkezköyspor, bir sonraki hafta maçında Çorlu Gençlerbirliğispor’u ağırlayacak. 1911 Çerkezköyspor beşinci hafta karşılaşmasında 1461 Karadenizspor’a konuk olacak olan 1911 Çerkezköyspor 6.hafta karşılaşmasında Şarköyspor ile karşı karşıya gelecek. Yedinci hafta Malkara Belediyespor’a konuk olacak olan 1911 Çerkezköyspor sekizinci hafta maçında Saray Belediyespor’u ağırlayacak. 1911 Çerkezköyspor 9.haftayı Çorlu Kültürspor karşısında tamamlayacak. Onuncu hafta Kapaklıspor’u ağırlayacak olan 1911 Çerkezköyspor on birinci hafta maçında Büyük Çınarlıspor deplasmanına çıkacak. On ikinci hafta maçında Aşağı Sevindiklispor’u ağırlayacak olan 1911 Çerkezköyspor ilk devrenin son haftasını maç yapmadan bay geçecek. 

SİTESPOR’UN İLK DEVRE FİKSTÜRÜ

İlk hafta maçında Büyük Çınarlıspor’u ağırlayacak olan Sitespor ikinci hafta maçında Aşağı Sevindiklispor’a konuk olacak. Üçüncü hafta maçında 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek olan Sitespor dördüncü hafta maçında Muratlı Belediyespor deplasmanında galibiyet arayacak. Sitespor beşinci hafta karşılaşmasında Ergene Belediyespor’u ağırlayacak. Altıncı haftayı maç yapmadan bay geçecek olan Sitespor bir sonraki hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk olacak. Sekizinci hafta maçında 1461 Karadenizspor’u ağırlayacak olan Sitespor dokuzuncu hafta maçında Şarköyspor deplasmanında 3 puan arayacak. Onuncu hafta Sitespor-Malkara Belediyespor maçı oynanacak. On birinci hafta Saray Belediyespor deplasmanına çıkacak olan Sitespor on ikinci hafta maçında Çorlu Kültürspor ile karşı karşıya gelecek. Sitespor ilk devrenin son hafta maçında Kapaklıspor karşısında mücadele verecek.

KAPAKLISPOR’UN İLK DEVRE FİKSTÜRÜ

Sezona Çorlu Gençlerbirliğispor maçı ile başlayacak olan Kapaklıspor ikinci hafta maçında 1461 Karadenizspor ile karşı karşıya gelecek. Üçüncü hafta Şarköyspor deplasmanına çıkacak olan Kapaklıspor dördüncü hafta karşılaşmasında Malkara Belediyespor’u ağırlayacak. Kapaklıspor bir sonraki hafta Saray Belediyespor deplasmanında üç puan mücadelesi verecek. Altıncı hafta maçında Çorlu Kültürspor ile karşı karşıya gelecek olan Kapaklıspor yedinci haftayı maç yapmadan bay geçecek. Kapaklıspor sekizinci hafta maçında Büyük Çınarlıspor ile karşı karşıya gelecek. Dokuzuncu hafta Aşağı Sevindiklispor’u ağırlayacak olan Kapaklıspor onuncu hafta maçında 1911 Çerkezköyspor’a konuk olacak. Ligin on birinci hafta maçında Kapaklıspor-Muratlı Belediyespor maçı oynanacak. On ikinci hafta Ergene Belediyespor deplasmanına çıkacak olan Kapaklıspor ilk devrenin son hafta maçında Sitespor ile karşılaşacak.
Editör: TE Bilisim