19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ile yönetim kurulu üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine ziyarette bulundular.

Çerkezköy Bakış -
AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı önceki gün 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğine ziyarette bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve diğer gazileri ziyaret eden AK Partili gençler gazilere minnet borçlu olduklarını ifade etti.

“BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYORSUNUZ”

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, “Şehit ve Gazilerimiz aydınlık Türkiye’nin oluşumunda büyük önem arz etmektedir. Gazilerimizi, büyüklerimizi sadece bu günlerde değil bundan sonraki günlerde de sık sık ziyaret edeceğiz. Vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan şehit ve gazilerimize ne yapsak az gelir.” dedi.

“HATIRA ORMANI YAPACAĞIZ”

Ayrıca Başkan Güneş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız adına yapacakları hatıra ormanı hakkında da bilgi verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Partili gençlere yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gençliğin çok kıymetli olduğunu ve genliğin kıymetini bilip vatan ve millet adına faydalı şeylerin yapılmasını söyledi.
Editör: TE Bilisim