Milletvekili adaylarıyla birlikte Ordulular Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 1 Kasım seçimleri için Ordululardan oy istedi. 7 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan tablonun iyi okunması gerektiğini ifade eden Öğe “Her seçim birbirinden önemli ama memleketimiz ve ülkemiz için bu seçim biraz daha önemli” dedi.

Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi dernek ziyaretlerini sürdürüyor.
DERNEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Önceki akşam ilk olarak Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden Ak Parti heyeti sonrasında da Ordulular Derneği’ne ziyarette bulundu. Ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili adayı Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, Çerkezköy Belediye eski başkanı Ali Ertem, Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti eski ilçe başkanlarından Sait Yazı, Alaettin Demirbağ, Reşat Bahar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, AK Parti Çerkezköy ilçe eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları yönetimi ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
ORDULULAR 18 EKİM’DE KONGREYE GİDECEK
AK Partili heyeti ziyaretlerinde Çerkezköy Ordulular Derneği Başkanı Rahmi Uzun ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordulular Derneği Başkanı Rahmi Uzun, dernek kuruluşunda sağladığı katkılar nedeniyle Belediye eski Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ederek, 18 Ekim’de yapılacak kongreye davette bulundu.



ÖĞE: ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Dernek Başkanı Rahmi Uzun’un ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe konuştu. Ordulular Yönetimi’ne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Öğe: “Teşkilat mensupları, eski ilçe başkanlarımız ve eski belediye başkanlarımızla beraber bir bütün olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Saha çalışmalarına devam ediyoruz. Daha çok istişare edecek ortamlar bulmaya gayret ediyoruz. Fikir ve önerileriniz bizim için çok önemli.” ifadelerine yer verdi.
“OYLARINIZA TALİBİZ”
Ordulular Derneği’nden 1 Kasım seçimleri için destek isteyen Öğe şöyle devam etti: “Sizlerden hem oy istiyoruz. Oy verenlerden de sandığa titizlikle gitmelerini istiyoruz. Her seçim birbirinden önemli ama memleketimiz ve ülkemiz için bu seçim biraz daha önemli. Üç aylık süre zarfında bunun çok iyi farkına vardık. Başımıza gelmeden belki aklımıza gelmiyordu. Oylarınıza talibiz. AK Parti’ye üye olan Ordulu hemşerilerimizden işyerleri ve evlerini siyasi seçim bürosu gibi kullanmalarını istirham ediyorum.”
KARADENİZ: HEM BU ÜLKENİN HEM BU COĞRAFYANIN UMUDUDUR
Abdullah Öğe’nin konuşmasını tamamlamasının ardından ilk olarak Ak Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz konuştu. Karadeniz şunları söyledi: “Yeniden bir seçime gidiyoruz. İnşallah bu son seçimimiz olacak. 1 Kasım’da inşallah tek başına bu ülke yeniden AK parti iktidarı ile tanışacak. Biz buna inanıyoruz. AK Parti hem bu ülkenin hem bu coğrafyanın umududur. Kazandığı zaman bu ülke sevindiği gibi bizim medeniyet havzamızdaki bütün mazlum ve mağdur milletler de seviniyor. AK Parti yalnız bu ülkenin kaderi değil belki bizim gibi duyan, düşünen, insanların da umududur. AK Parti bu yüzden çok önemlidir. AK Parti öncelikle bu millete yeniden kendi kimliğini kazandırmıştır. Yeniden güven aşılamış, yeniden tarihini, büyük millet olduğunu hatırlatmıştır”
“AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDARA GELMELİ”
AK Parti iktidarı öncesinde millete adeta koyun muamelesi yapıldığını kaydeden Karadeniz “İlk kez AK Parti ile bu millet başı dik, öz güven içinde hem bu coğrafyada hem dünyada nerde ne zaman ne söyleyecekse onu söyledi. AK Parti hem bu ülkenin hem mazlum ve mağdur milletlerin gür sesi ve sevdası oldu. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan sancının sebebi de budur. Çünkü AK Parti iktidara gelmeden önce işçinin ve emeklinin maaşı İMF’den gelen paralarla ödeniyordu. 2001 yılında ana haberlerin ilk haberi İMF Türkiye masası şefi Türkiye geldi, kredi yolda geldi gelecek haberleriyle geçerdi. Bülent Ecevit’in Clinton karşısında iki büklüm halini hatırlarsınız. İşte o günlerden bugünlere geldik” açıklamasında bulundu.
“ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Ülkenin uzun zaman emirlerle yönetildiğini ifade eden Ömer Karadeniz şöyle devam etti: “Bunu zaman zaman kırmak isteyenler oldu. Bunu kırmak isteyen rahmetli Menderes ve Turgut Özal hayatıyla ödedi. İlk kez Erdoğan, İsrail’e sert çıktı. Kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz. Borcumuz yok ve şükürler olsun kimseye muhtaç değiliz. Gerektiğinde borç verecek duruma geldik. Bu hazımsızlık sebebiyle gezi süreciyle beraber AK Parti’yi devirme ve Türkiye’yi AK Parti’den kurtarıp kendi hegemonya alanına çevirme ve bu ülkeyi kendi kontrolleri altında tutmaya çalışıyorlar. 80’li yıllarda bunu sağcı solcu kavgasıyla bu ülkeyi birbirine vurdurarak kardeş kanı döktürdüler. Bugün başka bir kart sundular. Türk-Kürt savaşı çıkarmaya çalışıyorlar. Belki bu bitse yarın Sunni-Alevi kavgası çıkaracaklar. Bugün hepimize bir şey düşüyor. Yaşayan bireyler olarak hep beraber bu vatana sahip çıkacağız”
“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PERÇİNLEMELİYİZ”
Karadeniz konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Kardeşliğimizi bozmayacağız. İnşallah bu birlik beraberlik devam ettiği sürece bu millete asla zarar veremeyecekler. Bu seçimler çok önemli. Bu ülkede yaşayan bir birey olarak bu ülkede doğmuş büyümüş Ay yıldızlı Al bayrağın altında ölecek olan bizler ülkemizin değerlerine sahip çıkmak zorundayız. Kavga etmeden oyuna gelmeden bugün birlik beraberlik günüdür. 100 sene önce bu coğrafyada ülke sınırlarını cetvelle çizenler orta doğuda yeniden bir dizayn peşindeler. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bu vatan bizim bu memleket bizim. Sahipsiz bir memleketin batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır”
DOĞAN: OY İSTEMEYE GELDİK
Ziyarette konuşan bir diğer isim ise Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan oldu. Doğan, “Bizler Çerkezköy’ün AK Parti ailesi olarak sizlere geldik. Bizlerle beraber olduğunuzu biliyoruz. Bunları bir kez daha perçinlemek için geldik. Allah’ın izniyle 1 Kasım akşamı yaşadığımız sıkıntıları el birliğiyle atlatacağız. 2 Kasım’da hep beraber bayram yapacağız. İçimizde biraz rehavet vardı ama silkelenerek kendimize geldik. Sizler bayrağına ülkesine sahip çıkan yegane kardeşlerimizdensiniz. Diğer dernekler de aynı şekilde ama sizleri de aynı şekilde biliyoruz. Kız ister gibi sizlerden tekrar tekrar oy istiyoruz. Verdiğinizi biliyoruz ve gene istiyoruz. Azıcık silkeleneceğiz ve devrilmedik ayakta durmaya devam edeceğiz. Geçmişteki sıkıntıları yaşamayacağız. Bu vatanın evladı olarak destek ve oy istemeye geldim” dedi.
ERTEM: İYİ HESAP YAPMALIYIZ
Ayşe Doğan’ın konuşmasının ardından son olarak Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem konuştu. Dernek Başkanı Rahmi Uzun’un kendisine yönelik kullandığı ifadelere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ali Ertem “Güzel Ordulu vatandaşlarıma bir şeyler yapabildiysem ne butlu bana. Bu seçim cidden çok önemli hale geldi. 7 Haziran tablosundan sonra o fotoğrafı iyi hatırlayın; CHP milletvekili ve HDP milletvekili bir araya gelerek AK Parti’nin tek başına iktidar olamayışını kastederek ‘birlikte iyi salladık’ dediler. Aslında salladıkları AK Parti değildi. AK Parti, yüzde 41 ile birinci partiydi ama tek başına iktidar olamamıştı. Salladıkları aslında Türkiye ve Türk milletiydi. 7 Haziran sonrasında ortaya çıkan tabloyu hepimiz gördük. Meclise dört parti girdi ama dördü de birbirinden uzak. Felsefesiyle görüşüyle yaşam tarzıyla gelecek vizyonu ile her şey farklı olduğu için Türkiye’de koalisyon çok zor. Olsa ne olur, çok da başarılı olacağına inancım yok” diye konuştu.
“AK PARTİ’Yİ YENİDEN İKTİDARA TAŞIYALIM”
Ertem konuşmasını şu şekilde tamamladı: “13 yıllık tek parti iktidarının getirdiği faydaları asla unutmadan onu yapmak lazım. Biz diyoruz ki yüzde 50 oy almış bir AK Parti vardı. Önceden AK Parti’ye oy vermiş ama 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye oy vermemiş seçmenlerin yeniden AK Parti’ye yönelmelerini istiyoruz. AK Parti iktidarının ‘Türkiye’nin geleceği’ şuurunda olmamız lazım. Birlikte salladık diyen insanlara inat bu ülkenin birlikteliği için bizim onları sallamamız lazım. Fayda nerede yine AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesindedir”
Editör: TE Bilisim