Ligde bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Çerkezköy Doğanspor 6.hafta maçında Büyükyoncalı deplasmanına çıkacak. Saray Sahası’nda pazar günü oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Doğanspor ligin 6.hafta maçında Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ SARAY SAHASI’NDA OYNANACAK

Lige şampiyonluk hedefi ile başlamasına rağmen istediği sonuçları bir türlü alamayan Çerkezköy Doğanspor, deplasmanda Büyükyoncalıspor karşısında galibiyet mücadelesi verecek. Büyükyoncalıspor ile Çerkezköy Doğanspor, Saray Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak.

DOĞANSPOR 3 PUANDA

Çerkezköy Doğanspor haftaya 3 puanla 6.sırada girdi. 9 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde ise 10 gol gördü. Çerkezköy Doğanspor sezonun ilk hafta maçında Çerkezköy Fevzipaşaspor ile karşı karşıya geldi. Sahadan 3-1 mağlup ayrılan Çerkezköy Doğanspor ikinci hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor sahadan 5-2 üstünlükle ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Çerkezköy Doğanspor 3.hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Maç Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy Doğanspor 4.hafta maçında Marmara Ereğlisi Belediyespor deplasmanına çıktı. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor öne de geçmesine rağmen üstünlüğünü sürdüremedi. Karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan Çerkezköy Doğanspor haftayı puansız tamamladı.

YONCALI’NIN TEK GALİBİYETİ VAR

Büyükyoncalıspor haftaya 3 puanla 7.sırada girdi. 3 maçta 5 gol atan Büyükyoncalıspor kalesinde ise 12 gol gördü. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Büyükyoncalıspor sezonun ilk hafta maçında Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan Büyükyoncalıspor 3-2’lik üstünlükle ayrılarak sezona galibiyetle başladı. Büyükyoncalıspor ikinci hafta karşılaşmasında Marmara Ereğlisi Belediyespor deplasmanına çıktı. Güçlü rakibi karşısında varlık gösteremeyen Büyükyoncalıspor sahadan 6-1 mağlup ayrıldı. Büyükyoncalıspor sezonun 3.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Büyükyoncalıspor sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Büyükyoncalıspor ligin 4.haftasını maç yapmadan bay geçti.
Editör: TE Bilisim