Çerkezköy Bakış - Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’nci yılında Özel Gülerçin Koleji’nde düzenlenen programla anıldı.
ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI
Önceki gün okulun Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen anma programı lise öğrencilerinden Burak Berk Guli ve Ümit Nazlı’nın temsili çelenk töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
ATATÜRK’ÜN HAYATINI ANLATTI
Sunuculuğunu 5. sınıf öğrencilerinden Hilal Engin ve Taner Yiğit Topçu’nun yaptığı anma programında Okul Müdürü Ömer Kürklü’nün konuşmasının ardından 7/A sınıfı öğrencilerinden Duru İnceler, barkovizyon eşliğinde yaptığı sunumda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlattı.
ÖĞRENCİLER ŞİİRLER OKUDU
4/A sınıfı öğrencilerinden Hira Nur Ceylan’ın ‘Sabah Akşam’ isimli şiiri okumasının ardından 6/A sınıfı öğrencilerinden Ece Nisa Karaca da ‘Atatürk’ten son mektup’ isimli şiiri okudu. 3/A sınıfı öğrencilerinin hüzün dansı etkinliğini sergilemesinin ardından program, barkovizyon eşliğinde Atatürk’ten en güzel anlar adlı video sunumu ile devam etti.
ATA’NIN SEVDİĞİ ŞARKILAR SESLENDİRİLDİ
Ardından anaokulu ve ilkokul öğrencileri, 81 ili temsil edecek özel olarak hazırlanmış toprak kavanozlar ile ‘’atatürk Türkiye’dir Türkiye Atatürk’tür’’ etkinliği gerçekleştirdi. Barkovizyon eşliğinde Atatürk’ün kendi yapmış olduğu ses kaydından bir sofra konuşmasının sunulmasının ardından ortaokul öğrencilerinden oluşan koro ‘Atatürk’ün sevdiği şarkılar’a hayat verdi.

Editör: TE Bilisim