Çerkezköy Bakış - AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Danışma Toplantısı önceki gün İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, İl Yöneticileri, Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Mithat Soylu ve partililerin katılımı ile Marmara Ereğlisi Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlendi.
ÖNEMLİ BİR İLÇE
Toplantıda Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Aytekin Öklü yaptı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Akçay, 2019 seçimleri için seferberlik ilan ettiklerini ifade ederek “Yerel seçimlerde Tekirdağ’da büyük bir başarı hedefliyoruz. Marmara Ereğlisi İlçesi bizim için çok önemli bir ilçe. Sanayi yoğunluğu, liman kenti olması anlamında da şehrimizin Anadoluyla kesişme merkezi konumunda. Marmara Ereğlisi’nin her anlamda yatırım alması için Ankara’daki Milletvekillerimizle çok uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah Marmara Ereğlisi çok ciddi bir gelişimle kalkınacaktır” dedi.
YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün de Marmara Ereğlisi’nin Mecliste en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederek, “Ereğli’nin kalkınmasının Tekirdağ’ın kalkınması demektir” şeklinde konuştu. Toplantıda aralık ayı çalışmaları planlandı. Yeni üyelere milletvekilleri tarafından parti rozetlerinin takılmasının ardından toplantı sona erdi.


Editör: TE Bilisim