1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor 11.haftayı Çukuryurtspor’u 5-1’le geçerken Fevzipaşaspor ise deplasmanda Çorlu Trakya Balkanspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde mücadele veren bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor’a 5-0 mağlup oldu.

Çerkezköy Bakış - 1.Amatör Küme B Grubu’nda sezona 11.hafta karşılaşmalarıyla devam edildi.
DOĞANSPOR SARAY’DA OYNANDI
İlçe temsilcilerimizden Çerkezköy Doğanspor, Saray Sahası’nda Çukuryurtspor ile karşı karşıya geldi. Çerkezköy Doğanspor karşılaşmada etkili bir oyun sergiledi. İlk dakikalardan itibaren oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor sonuca gitmekte de zorlanmadı. Çukuryurtspor, rakibinin etkili oyununa aynı şekilde karşılık veremedi.
DOĞANSPOR ETKİLİ OYNADI
Çerkezköy Doğanspor ilerleyen dakikalara doğru Naim’le golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Çerkezköy Doğanspor ikinci gol için mücadele verirken Çukuryurtspor ise beraberlik mücadelesi verdi. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Çerkezköy Doğanspor rakibine pozisyon vermedi. Organize ataklarla gol arayan Çerkezköy Doğanspor organize ataklarla gol ararken Sinan ile aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasının ardından Çerkezköy Doğanspor oyun kontrollünü tamamen eline aldı.
İLK DEVREDEN 3 GOL ÇIKTI
İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile girildi. Temsilcimiz ilk devrenin son bölümlerinde Naim ile üçüncü golü buldu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköy Doğanspor ilk devreyi 3-0 önde tamamladı.   
GALİBİYETLE TAMAMLADI
İlk devreyi rakibi karşısında önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci devrede aradaki skor farkını açma mücadelesi verdi. Çukuryurtspor en azından bir gol için ataklar geliştirdi. Çerkezköy Doğanspor ilerleyen dakikalarda Sinan ile bir gol daha bularak aradaki skor farkını dörde çıkardı. Müsabakanın son bölümleri de Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile tamamladı. Temsilcimiz Ahmet’in attığı golle skoru 5-0’a getirdi. Çukuryurtspor temsilcimiz 5 golüne 1 golle karşılık verdi. Müsabaka Çerkezköy Doğanspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
PAŞA BİR PUANLA DÖNDÜ
Ligde mücadele veren bir diğer temsilcimiz Çerkezköy Fevzipaşaspor deplasmanda Çorlu Trakya Balkanspor ile karşı karşıya geldi. Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için açık bir futbol oynadı. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Çerkezköy Fevzipaşaspor bu sonuçla puanını 15’e çıkartarak haftayı 4.sırada tamamlarken Çorlu Trakya Balkanspor puanını 19’a çıkartarak haftayı 2.sırada geçti.
1923 GENÇLİK İSTEDİĞİ OYUNU SERGİLEYEMEDİ
Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor’a konuk oldu. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 12.00’da başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Ev sahibi ekip organize ataklarla gol ararken Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise kontra ataklarla gol aradı. Temsilcimize göre daha etkili bir oyun sergileyen Ergenegücü Ulaşspor organize atakta sonuca giderek karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor beraberlik mücadelesi verirken Ergenegücü Ulaşspor ise ikinci gol için ataklar geliştirdi. İlerleyen dakikalara doğru Ergenegücü Ulaşpor ilk olarak aradaki skor farkını ikiye çıkardı, ardından da üçe çıkardı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor en azından bir gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. Karşılaşmada 2 gol daha bulan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşmadan 5-0 üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız kapattı.
1923 GENÇLİK 4 PUANDA KALDI
Çerkezköy 1923 Gençlikspor bu sonuçla 4 puanda kalarak haftayı 8 sırada kapatırken puanını 14’e çıkartan Ergenegücü Ulaşspor ise 5.sırada haftayı kapattı.
LİDER KAYIPSIZ
Vakıflar Güvenspor’un maç yapmadan bay geçtiği haftanın bir diğer karşılaşmasında Büyükyoncalıspor ile Marmara Ereğlisi Belediyespor karşı karşıya geldi.
Saray Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşma saat 14.00’da başladı. Marmara Ereğlisi Belediyespor rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Konuk ekip 90 dakikalık mücadeleden 2-0’lık üstünlükle ayrılarak kayıpsız liderliğini sürdürdü.
HAFTANIN SONUÇLARI
Çorlu Trakya Balkanspor 1 Çerkezköy Fevzipaşaspor 1
Büyükyoncalıspor 0 M.Ereğlisi Belediyespor 2
Çerkezköy Doğanspor 5 Çukuryurtspor 1
Ergenegücü Ulaşspor 5 Çerkezköy 1923 Gençlikspor 0
Vakıflar Güvenspor (bay)
PUAN DURUMU
1.Marmara Ereğlisi Belediyespor 30
2.Çorlu Trakya Balkanspor 19
3.Vakıflar Güvenspor 15
4.Çerkezköy Fevzipaşaspor 15
5.Ergenegücü Ulaşspor 14
6.Çerkezköy Doğanspor 13
7.Büyükyoncalıspor 12
8.Çerkezköy 1923 Gençlikspor 4
9.Çukuryurtspor 4.
Editör: TE Bilisim