Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda üst sıraları hedefleyen Çerkezköyspor Doğanspor 12.hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan 5-1 üstünlükle ayrıldı.

Çerkezköy Bakış - Ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan Çerkezköy Doğanspor çıkışını sürdürüyor.
MAÇ VELİKÖY SAHASI’NDA OYNANDI
Çerkezköy Doğanspor 12.hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Çerkezköy Doğanspor haftaya 13 puanla 6.sırada girdi. 10 maçta 4 galibiyet elde eden Çerkezköy Doğanspor 1 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrılmıştı. 10 maçta 26 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde ise 22 gol görmüştü. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise haftaya 4 puan ve averajla 8.sırada girdi. 10 maçta 1 galibiyet alan Çerkezköy 1923 Gençlikspor 1 karşılaşmadan beraberlik 8 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 17 gol atan Çerkezköy 1923 Gençlikspor kalesinde ise 34 gol gördü.
İLK DAKİKALAR GOLSÜZ TAMAMLANDI
Maçın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. Genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk dakikalar golsüz sona erdi. Maçta ilerleyen dakikalara doğru Çerkezköy Doğanspor baskısını artırdı. Orta alandan organize ataklarla gol arayan Çerkezköy Doğanspor pozisyona girmekte zorlanmadı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor rakibinin baskılı oyununa aynı şekilde karşılık veremedi.
DOĞANSPOR ETKİLİ OYNADI
Çerkezköy Doğanspor baskısının karşılığını alarak karşılaşmada öne geçti. Golle birlikte moral bulan Çerkezköy Doğanspor ilk devrenin kalan dakikalarında aradaki skor farkını ikiye çıkarma mücadelesi verdi. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Çerkezköy 1923 Gençlikspor toparlanamadı. Oyun kontrolünü bir türlü eline alamayan Çerkezköy 1923 Gençlikspor pozisyona girmekte de zorlandı. Bulduğu morali iyi değerlendiren Çerkezköy Doğanspor ilerleyen bölümlere doğru bir gol daha bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı.
İLK DEVREDEN 3 GOL ÇIKTI
Farkın ikiye çıkmasının ardından Çerkezköy Doğanspor, oyun kontrolünü tamamen eline aldı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ilk devre sona ermeden bir gol arasa da istediğini elde edemedi. Çerkezköy Doğanspor ilk devre sona ermeden üçüncü golü bularak aradaki skor farkını üçe çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköy Doğanspor ilk devreyi 3 farklı önde tamamladı.
FARK AÇILDI
Maçın ikinci devresi de Çerkezköy Doğanspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Çerkezköy Doğanspor kontrollü oyununu sürdürdü. Çerkezköy 1923 Gençlikspor kontra ataklarla gol arayışını sürdürdü. İlerleyen bölümlere doğru Çerkezköy Doğanspor bir gol daha bularak aradaki skor farkını 4’e çıkardı. 
ÜÇ PUAN DOĞANSPOR’UN OLDU
Çerkezköy Doğanspor maçın son bölümlerine doğru beşinci golü buldu. Çerkezköy 1923 Gençlikspor en azından bir gol için geliştirdiği ataklardan sonuca giderek karşılaşmada skoru 5-1’e getirdi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan 5-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.  

Editör: TE Bilisim