Pazar gecesi Trakya’da etkili olmaya başlayan kar yağışı Çerkezköy ve Kapaklı’da da kendisini hissettirdi.  Soğuk havanın etkisini sürdüreceği belirtildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy’de Pazar günü etkili olan sağanak yağış, Pazar gecesinden itibaren yerini kar yağışına bıraktı. Pazar gecesi Trakya’da etkili olmaya başlayan kar yağışı Çerkezköy ve Kapaklı’da da kendisini hissettirdi.

EĞİTİME ARA VERİLDİ

2016 yılının ilk günlerinde etkili olan kar yağışı Pazar gecesi yeniden Çerkezköy’ü beyaza bürüdü. Kar yağışı dolayısıyla Tekirdağ Valiliği tarafından dün Çerkezköy ve Kapaklı’da eğitime bir gün ara verildi. 

SOKAK VE KALDIRIMLARDA ÇALIŞMA YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi Ekipleri kar yağışının başladığı Pazar akşamından itibaren ilçe genelindeki ana arteller ve ara sokakları trafiğe açık tutmak için 3 greyder, 2 kepçe, 4 tuzlama aracı ve 1 adet solisyon aracı ile kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, yaklaşık 40 kişilik ekip de kaldırım ve ara sokaklarda kar temizleme çalışması yaptı. Kar yağışı nedeniyle Kapaklı da beyaza bürünürken, belediyeye bağlı ekipler karla mücadele çalışmalarını yürüttü.

SICAKLI -9’A KADAR DÜŞECEK

Dün en yüksek hava sıcaklığının 8, en düşük hava sıcaklığının da -2 derece olduğu Çerkezköy’de bugün ise hava sıcaklığı eksinin altına inecek. Bugün en yüksek hava sıcaklığının -2, en düşük hava sıcaklığının -8 derece olacağı tahmin edilen ilçemizde yarın en yüksek hava sıcaklığının 0, en düşük hava sıcaklığının -9 derece, Perşembe günü en yüksek hava sıcaklığının 1, en düşük hava sıcaklığının -3, Cuma günü en yüksek hava sıcaklığının 0, en düşük hava sıcaklığının -5 ve cumartesi günü de en yüksek hava sıcaklığının -1, en düşük hava sıcaklığının -5 derece olması bekleniyor.
Editör: TE Bilisim