Çerkezköy Bakış - Kapaklı İmam-Hatip Ortaokulu’nda 2015-16 birinci dönem sonunda dereceye giren öğrencilere dün düzenlenen törenle ödülleri verildi. Okulda dereceye giren ve takdir alan ilk 40 öğrenci için ücretsiz olarak Çanakkale Gezisi düzenlenecek.

KİTAP SETİ HEDİYE EDİLDİ

Ödül töreninde konuşan Kapaklı İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Yavuz Kayaalp, başarılı olan öğrencilerin ve velilerine teşekkür etti. Programda okulda dereceye giren kız öğrencilerden 5. Sınıf kız öğrenciler birincisi Fatmanur Başer, erkek öğrenciler birincisi Ahmet Aydın, 6. Sınıf kız öğrenciler birincisi Livanur Karabulut, 6.Sınıf erkek Öğrenciler birincisi Furka Demir, 7.Sınıf Kız öğrenciler birincisi Şeyma Seyman, erkek öğrenciler birincisi Erdem Ergül, 8. Sınıf kız öğrenciler birincisi Fatma Nar, Erkek öğrenciler birincisi Kaan Dedeoğlu ile birlikte okulda ilk 6’ya giren 6. Sınıf kız öğrenci Melike Karataş ile 7.Sınıf Erkek öğrenci Furkan Karabacak’a teselli ödülü olarak kitap seti hediye edildi.

TEOG 2’NCİSİ DE ÖDÜLLENDİRİLECEK

Okul Müdürü Yavuz Kayaalp,  “8. Sınıf öğrencisi Kaan Dedeoğlu, TEOG sınavında Tekirdağ İmam-Hatip Ortaokulları arasında 2’nci oldu. Başarısından dolayı kendisine özel ve sürpriz bir hediye verilecek” dedi.
Editör: TE Bilisim