Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan başarılı personeller ile emekli olan personellere yönelik ödül töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen ödül töreninde 44 personele başarılı belgesi verilirken, emekli olan 5 personele de plaket takdim edildi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki başarılı ve emekli personellere ödül verildi.

POLİSEVİNDE BİR ARAYA GELDİLER


Dün saat 11:00’da Çerkezköy Polisevi’nde düzenlenen ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece ile emniyet personeli katıldı.

“FEDAKARCA ÇALIŞIYORSUNUZ”


Düzenlenen ödül töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit düşen emniyet güçleri için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, emniyet personelini 7 gün 24 saat fedakarca çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kaymakam Kubilay, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlayan emniyet güçlerimiz bizlerin en değerli kolluk kuvvetidir. Suç işlenmesi önleyen, su işleyenleri de adalete teslim eden değerli polislerimize fedakarca yaptıkları çalışmaları için teşekkür ediyorum.  Bugün de başarılı personellerimize başarılı belgelerini takdim etmek üzere buradayız. İlçemizde son zamanlarda gayretle çalışan emniyet personelimiz, toplumun huzurla yaşaması için önemli bir rol oynamaktadır.” dedi.



“GÖREVLERİ DE ARTMAKTA”


Kaymakam Metin Kubilay konuşmasının devamında ise, “Herkesin bildiği gibi son açıklanan nüfus rakamlarında Çerkezköy’de yüzde 8,5’lik bir artış gözlendi. Artan nüfusla beraber ilçemizin de sorunları artıyor. Artan nüfusa paralel olarak emniyetimizin görevleri artıyor. 2015 yılında gösterilen başarının daha fazlasını 2016 yılında da bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ


Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından sırasıyla başarı belgesi almaya hak kazanan personeller sahneye çıktı. İlk olarak Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Başkomiser Şakir Oda, Asayiş Büro Amiri Komiser Yardımcısı Mehmet Demir, Başpolis Seçkin Tali, Polis Memuru Haydar Cangir, Polis Memuru Osman Nuri Koçak, Polis Memuru Hasan Dağıstan, Polis Memuru Rıza Önder, Polis Memuru Gürcan Temiz, Polis Memuru Erdoğan Güneri ile Polis Memuru Şeref Öztoprak, Polis Memuru Selim Şahinci, Polis Memuru Seyit Uyulmaz, Polis Memuru Abdulkadir Çavan, Polis Memuru Cem Şahin, Polis Memuru Murat Aksoy, Polis Memuru Kadir Önder, Polis Memuru Servet Kayaoğlu, Polis Memuru Süreyya Sayın, Polis Memuru İbrahim Soyçelik, Polis Memuru Mustafa Kemal Başol, Polis Memuru Adem Çetin, Polis Memuru Mustafa Özfidan, Polis Memuru Yusuf Kalkan, Polis Memuru Turhan Özcan, Polis Memuru Kader Çalık, Polis Memuru Taner Akgül, Polis Memuru Sema Koçak, Polis Memuru Deniz Çiçek, Polis Memuru İbrahim Etem Gürtem, Polis Memuru Baki Koç, Polis Memuru Yasin Çalışır, Polis Memuru Salih Kahraman, Polis Memuru Enis Batırel, Polis Memuru Enis Yılmaz, Polis Memuru Ömer Şahinbaş, Polis Memuru Aslıhan Özdemir, Polis Memuru Gökay Esen, Polis Memuru Ensar Kır, Polis Memuru Hikmet Göktaş, Polis Memuru Onur İz, Polis Memuru Yaprak Tütünay, Polis Memuru Merve Şahinbaş ve Polis Memuru Ahmet Özdemirci başarı belgelerini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın elinden aldı.



EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET VERİLDİ


Başarılı personellere belgeleri verildikten sonra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden emekli olan personellere de plaket verildi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece tarafından emekli olan Polis Memuru Ahmet Özdemirci, Polis Memuru Özcan Ballı, Polis Memuru Turhan Kaya, Polis Memuru Mustafa Ağırman ve Polis Memuru Zafer Erdinç’e teşekkür plaketi verildi.

PASTA KESTİLER


Ödül töreninin ardından günün anısına pasta kesildikten sonra, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.





















Editör: TE Bilisim