Süper Amatör Lig’de 17.hafta oynanan 5 karşılaşmanın ardından tamamlandı. Haftaya ilk sırada giren Çorlu Kültürspor deplasmanda Saray Belediyespor’u tek golle geçerken 1911 Çerkezköyspor ise Çorlu Gençlerbirliğispor’a farklı yenildi.

Çerkezköy Bakış -
Süper Amatör Lig’de 17.hafta pazar günü oynanan 5 karşılaşmayla sona erdi.

1911 DEPLASMANA ÇIKTI


İlçe temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanan karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor varlık gösteremedi. İlk devreyi 2-0 mağlup kapatan 1911 Çerkezköyspor ikinci devre skor farkını bire indirmeye çalışsa da sonuca gidemedi. Çorlu Gençlerbirliğispor ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Farka giden Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmadan 6-1 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

HAFTAYI PUANSIZ GEÇTİ


1911 Çerkezköyspor bu sonuçla 37 puanda kalarak haftayı 3.sırada tamamlarken Çorlu Gençlerbirliğispor ise puanını 38’e çıkartarak haftayı ikinci sırada tamamladı.

KÜLTÜR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ


Haftaya 39 puanla ilk sırada giren Çorlu Kültürspor deplasmanda Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan
1-0 üstünlükle ayrılan Çorlu Kültürspor puanını 42’ye çıkartarak liderliğini sürdürdü.

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI


Haftanın bir diğer karşılaşmasında Sitespor ile Muratlı Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Sitespor baskılı bir oyun sergiledi. Saha avantajını değerlendirmek isteyen Sitespor gol için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz sona erdi.

MURATLI ÖNE GEÇTİ


İkinci devrenin ilk dakikaları da karşılıklı ataklarla geçildi. Sitespor öne geçmek için risk alırken Muratlı Belediyespor ise kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmada ilk gol Muratlı Belediyespor’dan geldi. Maçın 61.dakikasında Aykut ile sonuca giden Muratlı Belediyespor karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Muratlı Belediyespor ikinci gol için ataklar geliştirirken Sitespor ise beraberlik mücadelesi verdi.

SİTESPOR MAĞLUP AYRILDI


Muratlı Belediyespor karşılaşmanın 72.dakikasında Hakan ile golü bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Farkın ikiye çıkmasının ardından Sitespor farkı bire indirme mücadelesi verdi. Son bölümlere Muratlı Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile girildi. Sitespor son bölümlerde Nurullah ile golü bulsa da devamını getiremedi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

AŞAĞI SEVİNDİKLİSPOR DEPLASMANA ÇIKTI


Haftanın bir diğer karşılaşmasında 1461 Karadenizspor ile Aşağı Sevindiklispor karşı karşıya geldi. Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip atak başladı. Baskısının sonucunu golle alan Aşağı Sevindiklispor karşılaşmada 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Aşağı Sevindiklispor ikinci gol mücadelesi verirken 1461 Karadenizspor ise beraberlik mücadelesi verdi. 1461 Karadenizspor beraberlik için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. İlk devre Aşağı Sevindiklispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

ÜÇ PUAN KONUK EKİBİN OLDU


Maçın ikinci devresinde etkili bir oyun sergileyen 1461 Karadenizspor baskısının sonucunu alarak karşılaşmaya denge getirdi. İlerleyen dakikalara 1-1’lik eşitlikle girildi. Konuk ekip Aşağı Sevindiklispor 81.dakikada aradığı golü bularak karşılaşmada yeniden öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Aşağı Sevindiklispor karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.

ÇINARLI İKİNCİ GALİBİYETİNİ ALDI


Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Büyük Çınarlıspor deplasmanda Şarköyspor’a konuk oldu. Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. 90 dakikalık mücadele Büyük Çınarlıspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Büyük Çınarlıspor bu sonuçla ligdeki ikinci galibiyetini alırken puanını da 7’ye çıkardı.

KAPAKLISPOR OYNAMADAN KAZANDI


Ergene Belediyespor’un maç yapmadan bay geçtiği haftayı Kapaklıspor da hükmen galibiyetle tamamladı.

HAFTANIN SONUÇLARI


Saray Belediyespor 0 Çorlu Kültürspor 1
Malkara Belediyespor 0 Kapaklıspor 3
Şarköyspor 1 Büyük Çınarlıspor 2
1461 Karadenizspor 1 Aşağı Sevindiklispor 2
Çorlu Gençlerbirliğispor 6 -1911 Çerkezköyspor 1
Sitespor 1 Muratlı Belediyespor 2
Ergene Belediyespor (bay) 

PUAN DURUMU


1.Çorlu Kültürspor 42
2.Çorlu Gençlerbirliğispor 38
3.1911 Çerkezköyspor 37
4.Saray Belediyespor 28
5.Muratlı Belediyespor 25
6.Sitespor 22
7.Kapaklıspor 21
8.Ergene Belediyespor 115
9.1461 Karadenizspor 14
10.Şarköyspor 12
11.Aşağı Sevindiklispor 11
12.Büyük Çınarlıspor 7
13.Malkara Belediyespor -1
Editör: TE Bilisim