Atatürk Caddesi Sayar Sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 82 yaşındaki Ferruh Soydan isimli şahıs kullandığı elektrikli bisikletten düşerek yaralandı. Yaralanan yaşlı adam Ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kaza yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da kaza ile ilgili trafik ekiplerinden bilgi aldı.

Çerkezköy Bakış
- Sayar sokak üzerinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

OTOMOBİL GELDİĞİNİ GÖRÜNCE DENGESİNİ KAYBETTİ

Saat 18.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Atatürk Caddesi’nden Sayar Sokak istikametine dönüş yapan Murat Yağlı isimli sürücüyü gören elektrikli motosiklet kullanıcısı 82 yaşındaki Ferruh Soydan isimli şahıs, bir anda dengesini kaybederek yere devrildi.



HASTANEYE KALDIRILDI

Yere devrilen elektrikli motosiklet sürücüsü Ferruh Soydan çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan Ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OGAN DA KAZA YERİNE GELDİ

Öte yandan İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da kaza yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Kazaya sebebiyet verdiği iddiası ile otomobil sürücüsü Murat Yağlı ile bir süre kazanın nasıl geliştiği hakkında bilgi alan Ogan, daha sonra trafik ekiplerinden geniş bilgi topladı.
Editör: TE Bilisim