Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, öğrencilere yönelik başlattığı yangın eğitimlerini sürdürüyor. Önceki gün de Özel Gülerçin İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerine yangından korunma yolları anlatıldı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından Özel Gülerçin Koleji öğrencilerine yönelik “Yangından korunma yolları” konulu eğitim düzenlendi.

YANGINDAN KORUNMA YOLLARI

Yangından korunma eğitimini almak üzere öncelik gün 3/A sınıf öğrencileri Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne gitti. Eğitimde anlatılanları dikkatli bir şekilde dinleyen minik öğrenciler, yangınla ilgili gösterilen videoları da merakla izledi.

ARAÇLARI İNCELEDİLER

Sorulan sorulara cevap veren minik öğrenciler, kendi hayatlarından örnekleri de paylaştı. Yangından korunma yolları konulu eğitimin ardından Özel Gülerçin İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri, ÇOSB Müdürlüğü’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü’ne giderek itfaiye araçlarını yerinde inceledi. Öğrencilerin şaşkınlıkları gözlerinden okunurken, her ayrıntıya dikkatle bakan öğrenciler, eğitim ve verilen hediyeler için teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim