Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı ekibi, 14. Uluslararası Gastronomi Festivali Gençler Pratik Ekip Yarışmasında bronz madalya kazandı.

Çerkezköy Bakış -
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından 11-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’ne, öğretmen Suat Adıyaman’ın rehberliğinde hazırlıklarını tamamlayan Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı ekibi de katıldı.

8 OKUL YARIŞTI

Bu yıl 14.’sü düzenlenen festivalde Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 25 ülkenin katıldığı yarışmalarda Gençler Pratik Ekip kategorisinde 1 ekiple yarıştı. 21 ekibin katıldığı bu yarışmada 11-Y sınıfından Sena Satar, Fatma Yılmaz, Emine Çifci ve Eda Nur Din’den oluşan Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekibi bronz madalya kazandı. Ayrıca 23 yaş sınırı bulunan yarışmada çeşitli otellerden ve üniversitelerden katılım olurken, 21 ekip arasında lise düzeyinde 8 okul yarıştı.
Editör: TE Bilisim