1.Amatör Küme B Grubu’nda üst sıralar için mücadele veren Çerkezköy Fevzipaşaspor ligi orta sıralarda tamamladı. 16 maçta 7 galibiyet elde eden Çerkezköy Fevzipaşaspor 3 karşılaşmadan beraberlik 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 28 gol atan Çerkezköy Fevzipaşaspor kalesinde ise 29 gol gördü.

Çerkezköy  Bakış
- Çerkezköy Fevzipaşaspor sezonu 24 puanla 4.sırada tamamladı.

FEVZİPAŞA SEZON DEĞERLENDİRMESİ

Çerkezköy Fevzipaşaspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada
Çerkezköy Fevzipaşaspor istediği gibi bir performans sergileyemedi. Karşılaşmadan Çerkezköy Fevzipaşaspor 3-1 mağlup ayrılarak haftayı mağlubiyetle kapattı.

12.HAFTA MAÇ YAPMADI

Çerkezköy Fevzipaşaspor bir sonraki hafta karşılaşmasında ligde zirve mücadelesi veren Çorlu Trakya Balkanspor ile karşı karşıya geldi. Çorlu’da oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için mücadele verdi. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Çerkezköy Fevzipaşaspor sezonun 12.haftasını maç yapmadan bay tamamladı.

ÜST ÜSTE MAĞLUBİYETLER

Çerkezköy Fevzipaşaspor sezonun 13.hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor’u ağırladı. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmadan Çerkezköy Fevzipaşaspor 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız geçti. Çerkezköy Fevzipaşaspor sezonun 14.haftasını da puansız geçti. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Çerkezköy Fevzipaşaspor ile Çerkezköy 1923 Gençlikspor karşı karşıya geldi. Maç, Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un 3-0 üstünlüğü ile devam ettiği sırada çıkan olaylar nedeniyle tehir edildi. Maç, Çerkezköy Fevzipaşaspor’un 3-0 mağlubiyetiyle tescil edildi.

ŞAMPİYONU MAĞLUP ETTİ

Kötü gidişi durdurmak isteyen Çerkezköy Fevzipaşaspor ligin 15.hafta karşılaşmasında lig lideri Marmara Ereğlisi Belediyespor karşısında galibiyet aradı. Karşılaşma Veliköy Sahası’nda oynandı. Ligi şampiyon tamamlamayı garantileyen Marmara Ereğlisi Belediyespor etkili bir oyun sergileyemedi. Çerkezköy Fevzipaşaspor oyunu istediği gibi yönlendirerek sahadan 2-1 üstünlükle ayrılmayı başardı. Çerkezköy Fevzipaşaspor 16.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor deplasmanına çıktı. Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşma Çerkezköy Fevzipaşaspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sona erdi.

LİGİ GALİBİYETLE TAMAMLADI

Çerkezköy Fevzipaşaspor 17.hafta karşılaşmasında Büyük Yoncalıspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada 3 gol atan Çerkezköy Fevzipaşaspor kalesinde ise 4 gol gördü. Çerkezköy Fevzipaşaspor sezonun son hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor deplasmanına çıktı. Karşılaşmada Çerkezköy Fevzipaşaspor baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Çerkezköy Fevzipaşaspor sahadan 6-1 üstünlükle ayrılarak ligi galibiyetle tamamladı. 

16 MAÇTA 28 GOL ATTTI

16 maçta 7 galibiyet elde eden Çerkezköy Fevzipaşaspor 3 karşılaşmadan beraberlik 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 28 gol atan Çerkezköy Fevzipaşaspor kalesinde ise 29 gol gördü.
Editör: TE Bilisim