Dev sanayisi ile adını tüm Dünya’ya duyuran Çerkezköy son yıllarda bu ününü sağlık sektörü ile de duyurmaya başladı. Sağlık turizmi aracılığıyla Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne gelen Türk asıllı İngiliz vatandaşı olan Münevver Kalkan (53) geçirdiği tüp mide ameliyatı ile yeniden sağlığına kavuştu.

Çerkezköy Bakış -
Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde başarılı bir tüp mide ameliyatı daha gerçekleştirildi.

İRMET’İN YOLUNU TUTTU

Obezite teşhisi konulan İngiliz vatandaşı olan Türk asıllı 53 yaşındaki Münevver Kalkan sağlık turizmi aracılığı ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne geldi. Londra’dan tedavi olmak için Çerkezköy’e gelen Münevver Kalkan, Özel İrmet Hospital Hastanesi Genel Cerrahi doktoru Op. Dr. Onur Kesler’e tedavi oldu.

2 SAAT SÜRDÜ

Önceki gün tüp mide ameliyatı olan Münevver Kalkan’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Op.Dr. Onur Kesler, “Hastamız sağlık turizmi aracılığı ile hastanemize başvurdu. Yapılan tahliller ve tetkiklerin ardından ameliyat kararı verildi. Yaklaşık 2 saat süren bir tüp mide operasyonu yaptık. Hastamız şuan gayet iyi ve sağlıklı dün itibari ile de yemek yemeye başladı” dedi.

TABURCU OLDU

Gerçekleştirilen ameliyatın ardından dün taburcu olan 53 yaşındaki Münevver Kalkan, Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne ve Op.Dr.Onur Kesler’e teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim