Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe beraberinde meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kızılpınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Öğe, toplantıda mahallelinin istek ve sıkıntılarını tek tek not alırken, en yoğun şikayet çamurlu sokak ve caddelerle ilgili geldi.

Çerkezköy Bakış -
Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, Kızılpınar’da mahallelinin sorunlarını dinledi.

MAHALLELİYLE BİR ARAYA GELDİLER


Ak Parti Kızılpınar Mahalle Başkanı Ahmet Koçak ile yönetiminin ev sahipliğinde önceki akşam düzenlenen mahalle toplantısına Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Seyithan Caferoğlu, Dilaver Burak, Ayhan Çitil, Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ile çok sayıda mahalleli katıldı.

MAHALLE BAŞKANI YÖNETİMİNİ TANITTI


Toplantıda ilk konuşmayı Ak Parti Kızıpınar Mahalle Başkanı Ahmet Koçak yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Ahmet Koçak yeni mahalle yönetimini tanıttı. Göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmaları sıralayarak konuşmasını sürdüren Koçak, mahallelinin sorunlarını da dile getirdi.

“ÇAMURDAN EVİMİZDEN DIŞARI ÇIKAMIYORUZ”


Kızılpınar’da çamurun içinde yaşadıklarını söyleyen Koçak “Kızılpınar’da maalesef çamurdan kurtulamadık. Özellikle yağışlı günlerde çamurdan evimizden dışarı çıkamıyoruz. Göstermelik yapılan çalışmalar mahallelinin sorununu çözmekten çok uzakta duruyor” dedi.

İLÇE BAŞKANI ÖĞE SORUNLARI NOT ALDI


Ak Parti Kızılpınar Mahalle Başkanı Ahmet Koçak’ın ardından söz alan mahalli de yaşadıkları sorunları anlattı. Özellikle çamur sorunundan şikayet eden mahalleli, soruna çözüm istedi. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, mahallelinin sorunlarını tek tek not alarak çözümü için sorunların takipçisi olacaklarını ifade etti.

“SİZLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Organizasyonu nedeniyle Ak Parti Kızılpınar Mahalle Başkanı Ahmet Koçak ile mahalle yönetimine teşekkür eden Öğe “Mahallelerimize yönelik ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu akşam sizlerle bir araya geldik. Önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizi ziyaret edeceğiz” dedi. Ak Parti’nin siyaset anlayışının vatandaş odaklı siyaset olduğunu belirten Öğe “Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı, sizleri dinliyoruz. Ak Parti, milletin partisidir, sizlerin partisidir. Her zeminde vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

“KIZILPINAR HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”


Abdullah Öğe, sorunların çözülmesi için İlçe Yönetimi olarak gereken girişimlerde bulunacaklarını belirterek “Kızılpınar Mahallesi, en büyük mahallelerimizden biridir. Kızılpınar Mahallesi yoğun göç alarak günden güne büyüyor. Buna bağlı olarak da sorunlar oluşuyor. Sorunlara çözüm getirilmesi gerekmektedir. Aksi halde büyüyen sorunlar ilerleyen dönemlerde içinden çıkılmaz bir hal alacaktır” dedi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”


İlçe Başkanı Öğe, kapılarının her zaman tüm vatandaşlara açık olduğunu belirterek konuşmasının sonunda mahalleliye teşekkür etti. 7 Haziran seçimlerine göre 1 Kasım seçimlerinde Kızılpınarlıların Ak Parti’ye desteğini artırdığını söyleyen Öğe, konuşmasının sonunda Kızılpınar’daki partililere de teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim