Kurultay talep ettikleri için kapatılan MHP teşkilatlarına yönelik destek ziyaretlerini sürdüren MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener bugün Tekirdağ’a gelecek. Saat 13.30’da Kınalı Mevkii’nde karşılanacak olan Akşener yarın saat 13.00’da da Kapaklı’ya gelecek.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, kurultay talep ettikleri için kapatılan MHP teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

TEKİRDAĞ’DA KARŞILANACAK

Bugün Tekirdağ’a gelecek olan Akşener, yarın da Kapaklı’da kendisine destek verenlerle buluşacak. Bugün saat 13.30’da Kınalı Mevkii’nde karşılanacak olan Meral Akşener, saat 14.30’da Tekirdağ Sahil Dolgu Alanında vatandaşlarla buluşacak. Saat 15.00’da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın açıklaması yapacak olan MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, saat 19.00’da da Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan programa katılacak.

KAPAKLI’YA DA GELECEK

Pazar günü sabah saat 10.00’da Kırklareli’ne hareket edecek olan Akşener, saat 11.00’da Muratlı’yı, saat 12.00’da Ergene’yi ziyaret edecek. Ergene ziyaretinin ardından saat 13.00’da Kapaklı’ya gelecek olan Genel Başkan Adayı Meral Akşener, Saray ilçesini de ziyaret edecek. Saat 15.00’da Vize Belediyesi’ni ziyaret ederek kısa bir konuşma yapacak olan Akşener, saat 16.00’da Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde kısa bir esnaf yürüyüşü yapacak. Saat 17.00’da Kırklareli Merkez’de yapacağı kısa yürüyüşün ardından otele geçecek olan Akşener, saat 17.30’da otelde basın açıklaması yapacak. Saat 20.00’da Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek programa katılacak olan Akşener, saat 21.30’da İstanbul’a hareket edecek.
Editör: TE Bilisim