Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Samet Ayaz, Alperen Ayaz ve Zayyar Işık ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ile sporcuları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyarette bulundu.

“SAMET AYAZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU”

Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, 12-21 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler 37 kilogramda Samet Ayaz’ın Avrupa Şampiyonu olduğunu, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılan Avrupa Çocuklar Tekvando Şampiyonası’nda Alperen Ayaz’ın 30 kilogramda 5. olduğunu söyleyerek Zayyar Işık’ın ise 27 kilogramda turnuvada başarılı maçlar çıkardığını belirtti.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başarılı tekvandocu Samet Ayaz’ın ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullararası Tekvando Şampiyonası’nda 37 kilogramda Türkiye ikincisi olduğunu belirten Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Belediye Başkanı Vahap Akay’a kendilerine verdiği destek ve imkanlardan dolayı teşekkür etti.

GENÇ SPORCULARI KUTLADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, genç tekvandocuların başarısı ile gururlandırdıklarını ve başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunarak, “Samet’e, Alperen’e, Zayyar’a spor hayatlarında başarılar diliyorum, kendilerini kutluyorum. İnşallah gelecek turnuvalarda, şampiyonalarda daha iyi dereceler alarak hem Çerkezköyümüzün, hem de ülkemizin adını en iyi şekilde duyururlar ve temsil ederler” dedi.
Editör: TE Bilisim