Anadolu Gençlik Derneği Kapaklı Şubesi, geçtiğimiz Cuma günü çorba ikramı yaptı.

ÇORBA İKRAMI YAPILDI

Cuma gününün bereketine bereket katarak çorba ikramında bulunduklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği Kapaklı İlçe Başkanı Abdullah Demir, “Çıktığımız bu yolda destek veren herkesten Allah razı olsun. Allah CC mutlak nurunu tamamlayacaktır. Şüphesiz ki hak hakim olacaktır” dedi.

“HER CUMA GÜNÜ BULUŞALIM”

Bu cuma müftülük binasının bulunduğu Şehitler Cami’nde sabah namazının eda edildiğini, şehitler için dua edildiğini ve çorba ikramı yapıldığını ifade eden Demir “Her cuma Kapaklı Merkez Camii’nde sabah namazında çorba ikramı yapılacak. Çorba bahane sabahın en bereketli saatlerinde mübarek cuma günü Allah’a omuz omuza yönelmek şahane. Her cuma Merkez Cami’nde buluşalım, camileri dolduralım” dedi

BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Eğitim Bir-Sen Kapaklı Başkan Vekili Mehmet Özmen de AGD’nin haftalık olarak düzenlemiş olduğu programdan istifade edip büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Milli şuurun oluşmasında,  birlik ve beraberliğin sağlanmasında, yarınımıza ışık olacak olan gençlerimizin yetişmesinde bu denli organizasyonların büyük katkısı var. Genç yaşlı demeden bütün kardeşlerimizi Cuma sabahı Merkez Camisi’ne bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim