Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin organize ettiği Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Eski Fotoğraflar’ isimli tiyatro oyunu önceki akşam sanatseverlerle buluştu. TKM (Trakya Kültür Merkezi) oyuncularının sahnelediği Dinçer Sümer’in yazdığı, Birgül Güler Örnek’in yönettiği ve yapımcılığını Mehmet Ülker’in yaptığı ‘Eski Fotoğraflar’ adlı oyun izleyicilerden büyük beğeni toplarken ayakta alkışlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin organize ettiği Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Eski Fotoğraflar’ isimli tiyatro oyunu önceki akşam sanatseverlerle buluştu.

İLGİYLE İZLENDİ


Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda oynanan oyunu vatandaşlar ilgi ile izlerken, oyuncular ’27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Çerkezköy’de tiyatro sahnelenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sahnelerden yükselen seslerin hiçbir zaman susmaması temennisinde bulundular.

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ


TKM (Trakya Kültür Merkezi) oyuncularının sahnelediği Dinçer Sümer’in yazdığı, Birgül Güler Örnek’in yönettiği ve yapımcılığını Mehmet Ülker’in yaptığı ‘Eski Fotoğraflar’ adlı oyun izleyicilerden büyük beğeni toplarken ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, oyunculara çiçek takdim ederek onların Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı.
Editör: TE Bilisim