Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediyenin çalışmaları konusunda çeşitli temaslarda bulunmak üzere önceki gün Ankara’ya gitti. Ankara’da AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve Emre Köprülü ile CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'u ziyaret eden Belediye Başkanı Akay, dün de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Belediyenin çalışmaları konusunda çeşitli temaslarda bulunmak üzere önceki gün Ankara’ya giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU


Altayoğlu ile birlikte AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve Emre Köprülü ile CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'u ziyaret eden Belediye Başkanı Akay, Çerkezköy’deki çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NU DA ZİYARET ETTİ


Ankara'da temaslarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün de Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Akay, Kılıçdaroğlu’na Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.
Editör: TE Bilisim