Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe olan Kapaklı’ya ilk noter atandı. Adalet Bakanlığı tarafından Çerkezköy 2. Noterliğinden Kapaklı 1. Noterliğine atanan Sevgi Özden Erguvan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti. Kapaklı’da noter eksikliği yaşandığını ve bu eksiklik nedeniyle vatandaşların zorluk yaşadığını belirten Mandalı, Kapaklı 1. Noterliği’nin ilçeye açılması ile birlikte önemli bir eksikliğin de giderilmiş olacağını kaydetti.

Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe olan Kapaklı’ya ilk noter atandı. Adalet Bakanlığı tarafından Çerkezköy 2. Noterliğinden Kapaklı 1. Noterliğine atanan Sevgi Özden Erguvan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

VATANDAŞLAR ZORLUK ÇEKİYORDU


Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’da noter eksikliği yaşandığını ve bu eksiklik nedeniyle vatandaşların zorluk yaşadığını belirtti. Kapaklı’nın büyümeye devam ettiğini kaydeden Mandalı “Bu büyüme beraberinde bir takım ihtiyaçları da her gün daha çok arttırıyor. Bu ihtiyaçların başında da noter vardı. İlçemizde noter olmayışı nedeniyle vatandaşlarımız yıllardır işlemlerini yaptırmak için mesafeler kat ediyor, zorluk çekiyordu” dedi.

ÖNEMLİ BİR EKSİKLİĞİ GİDERECEK


Kapaklı 1. Noterliği’nin ilçeye açılması ile birlikte önemli bir eksikliğin de giderilmiş olacağını kaydeden Mandalı “İlçemize hayırlı olsun” dedi. Mandalı, tüm devlet kurumlarının artık Kapaklı’da yer alması için girişimlerini sürdüreceklerini kaydetti.
Editör: TE Bilisim