1974 model Volkswagen marka otomobili restore eden Senem Organizasyon, Saray’daki düğün fotoğraflarında vosvos modası başlattı.

Volkswagen marka otomobillerin en sempatiği kabul edilen ve halk arasında vosvos olarak bilinen 1303S model otomobil, uzun süren bir restorasyon sürecinin ardından yollara çıktı.

İLGİ ODAĞI OLDU


Saray’da faaliyet gösteren Senem Organizasyon tarafından restore edilen otomobil, düğün fotoğrafçılığının yeni trendi olan kır fotoğraflarında vosvos modasını başlattı. Geçtiğimiz haftasonu mutlu beraberliklerini evlilik ile taçlandıran Ahu-Gökhan çiftine eşlik eden vosvos, turkuaz-pembe renkleriyle ilgi odağı oldu.

RESTORASYONU BİR YIL SÜRDÜ


İlk sahibinin çürümeye terk ettiği otomobili adete bir hurda halinde satın alan Murat Şahin, kendi çabaları ve arkadaşlarının yardımları ile yaklaşık 1 sene süren bir çalışmanın ardından vosvosu bu hale getirdi. Vosvos otomobillerinin spor modeli olan 1974 model 1303S, 1600 cc motor hacmine, 65 beygir güce sahip. Uzun uğraşlar sonunda temin edilen parçaları sabırla tek tek yenileyerek adeta ölü otomobili canlandıran Senem Organizasyon’un
işletmecileri, “Vosvosumuzu evimizin sürekli masraf çıkaran yaramaz küçük oğlu gibi görüyoruz” ifadesiyle arabalarına olan sevgilerini anlatıyorlar.

KIR FOTOĞRAFLARININ VAZGEÇİLMEZİ OLDU


Kısa süre içerisinde Saray ve çevre ilçelerde yapılan düğün merasimlerinin vazgeçilmezi haline gelen vosvos; konvoy, kır çekimleri, sünnet merasimleri, doğum günü organizasyonları, evlilik teklifi organizasyonları ve buna benzer özel günlere renk katıyor. Şoförü ile birlikte kiralanan otomobil, kullanılacak organizasyona göre fiyatlandırılıyor. Kiralamanın yanı sıra şoförlük hizmeti de veren Senem Organizasyon’un sahibi Senem Şahin, “Yaramaz oğlumuzu kimseye emanet edemediğimizden şoförlük hizmeti de vermek durumunda kalıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim