23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek programa Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinden Gizem Nesil Genç katılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı'nda düzenlenecek programa Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinden Gizem Nesil Genç de katılacak.

“ÇOK HEYECANLIYIM”


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlüğüne koltuğunu devreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerine oturacak öğrenciler için Çerkezköy ve Tekirdağ’da İstiklal Marşı Okuma yarışmasında birincilik elde eden Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinden Gizem Nesil Genç de katılacak. Cumhurbaşkanlığı makamına gidecek olan 10 yaşındaki Gizem Nesil Genç çok heyecanlı olduğunu belirterek, ileride doktor olup hastaları iyileştirmek istediğini söyledi. Okul Müdürü Hakan Asma ve sınıf öğretmeni Fatma Temirtaş’a teşekkür eden Genç, Cumhurbaşkanı olduğunda doğayı ve yeşili korumak istediğini ifade etti.

İLDE BİRİNCİ OLMUŞTU


Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan İstiklal Marşı okuma yarışmasında önce Çerkezköy’de birinci olan 10 yaşındaki Gizem Nesil Genç, Tekirdağ’da yapılan İl geneli yarışmasında da birinci olmuştu. Aldığı birinciliğin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na davet edilen Gizem Nesil Genç, ilk defa Ankara’ya gideceğini belirtti.
Editör: TE Bilisim